Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Παίζοντας με ελλείψεις, οι Μικτές Ημαθίας έχασαν με μεγάλα σκορ

Δυο ήττες με σκορ 5-1 και 5-2 από τις Μικτές της Καστοριάς, ήταν ο απολογισμός για τις Μικτές ομάδες του Νομού μας, στα παιχνίδια που έδωσαν στα Παλατίτσια, για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εθνικών ομάδων της ΕΠΟ, παρουσία και του Περιφερειακού προπονητή κ. Βασιλείου. Από τις ομάδες μας, παρά τις ελλείψεις που είχαν λόγω τραυματισμών και την κούραση των παικτών, από τα...
 συνεχόμενα παιχνίδια με τις ομάδες τους, αλλά και το Σχολικό πρωτάθλημα που γίνεται παράλληλα, στάθηκε αρκετά καλά το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Νέων της Ημαθίας.
ΔΥΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΤΕΚΑ
Θα μπορούσε να είναι ο «τίτλος» του αγώνα των Νέων με την Καστοριά. Και αυτό γιατί μέχρι το 24’ λεπτό ο MVP της συνάντησης Στασινόπουλος που στην κυριολεξία «χόρευε» στο πλαστικό γήπεδο και ο Σίμου που «εκτελούσε» ανέβασαν τον δείκτη του σκορ σε 3-0, με μεγάλη με ευκολία, όντας οι καλύτεροι παίκτες του γηπέδου. Οι Νέοι της Ημαθίας, παρά την ψυχρολουσία, προσπάθησαν αρκετά για το υπόλοιπο διάστημα μέχρι την λήξη του ημιχρόνου. Έτσι στο 25’ και 33’ ο Φασίδης δίνει νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι και βάσιμες ελπίδες ότι η ομάδα είναι ικανή για την ανατροπή. Στο β’ ημίχρονο οι παίκτες της Ημαθίας μπήκαν καλύτερα από τους φιλοξενούμενους και φαινόταν ότι το πολυπόθητο γκολ, ήταν θέμα χρόνου. Χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες να σημειώσουν κάποιο τέρμα οι επιθετικοί της και μοιραία δέχθηκαν σε αντεπίθεση στο 80’ από τον Παππά, που μόλις είχε μπει στον αγώνα, το τέταρτο τέρμα. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε με καταπληκτική ενέργεια ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου, ο Στασινόπουλος, ο οποίος άλλαξε πολύ γρήγορα και σε μικρό χώρο την μπάλα, με τρεις διαφορετικούς συμπαίκτες του και μόνος προ του Βαδόλα, πλάσαρε ιδανικά μέσα σε γενική αποθέωση, γράφοντας το τελικό 5-2 υπέρ της Καστοριάς.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ (Λυμούσης Αν.) Βαδόλας, Γκάνιος, Νικολόπουλος (77 Βούλγαρης), Ζούρκος, Τούφας, Πατσιαβούρας (62 Φωτιάδης), Τασιώνας (56 Συμεωνίδης), Τερζόπουλος, Πέτκος, Φασίδης, Θεοδωρόπουλος.
ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (Μπαχαδερόγλου Δ.) Χαντζάρας, Τζηνίρης (46 Παντελίδης), Τασούλας, Ιωαννίδης, Μηλιάτης, Μαρκόπουλος, Στασινόπουλος, Μουρατίδης (76 Παππάς), Βλαχόπουλος (86 Μιχαλόπουλος) Σίμου, Τάσιος.

ΣΕ ΚΑΚΗ ΜΕΡΑ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ
Σε κανένα διάστημα του παιχνιδιού οι πιτσιρικάδες της Ημαθίας δεν μπόρεσαν να «βάλουν» κάτω την μπάλα, δίνοντας την δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να περάσουν ένα εύκολο απόγευμα, πετυχαίνοντας πέντε τέρματα. Νωρίς στο 14’ λεπτό ο καλύτερος και ταχύτατος παίκτης της Καστοριάς Γεωργιάδης άνοιξε το σκορ για τους μετέπειτα νικητές, με προσωπική ενέργεια. Παρότι βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν, αλλά δεν κατάφεραν να σημειώσουν κάποιο τέρμα. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν περίμενε κανείς ότι η πλάστιγγα θα γείρει εξολοκλήρου στους φιλοξενούμενους. Και αυτό γιατί ενώ οι Παίδες της Ημαθίας είχαν μια ελαφριά υπεροχή και κατοχή μπάλας, οι παίκτες της Καστοριάς βγαίνανε ταχύτατα στην αντεπίθεση και με εύκολο τρόπο οι επιθετικοί της κάνανε «πάρτυ» σημειώνοντας άλλα τέσσερα τέρματα. Στο 51’ ο Ιλαντζίδης και στο 57’ ο Τζάχαλης έκαναν το 3-1. Οι γηπεδούχοι μείωσαν προσωρινά με τον Χατζηγεωργίου από κοντά στο 66’ λεπτό και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των παικτών της Ημαθίας, ο Κύρου στο 77’ και ο Γκέγκας στο 79’ έγραψαν το 5-1 σημειώνοντας την δεύτερη εκτός έδρας νίκη τους στο πρωτάθλημα.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ (Λυμούσης Αν.) Κωνσταντινόπουλος, Δημούλτσης, Νικόπουλος (41 Παπακωνσταντίνου Ορ.), Αθανασιάδης (λτ 35 Τσαουσίδης), Ράδης, Χατζηγεωργίου, Νταμότεβ, Μπογδαμπεϊδης, Κωτσόπουλος, Παπακωνσταντίνου Χ. (77 Τερζίδης) Μπουρδάνος.
ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (Μπαχαδερόγλου Δ.) Ανδρεόπουλος, Στεργίου (26 Μαλεγκάνος), Πατσόγιαννης, Γάκιας, Τζάχαλης, Γκέγκας, Κύρου, Χαραλαμπίδης (58 Σιαραφέρας), Ιλαντζίδης, Γεωργιάδης (78 Κοτανίδης), Βασιλειάδης.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΣΗ
Το ΔΣ της ΕΠΣ Ημαθίας δια του προέδρου της κ. Καραμελίδη, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των εκλιπόντων, Γιώργου Τσιντζόγλου και Μπάμπη Λουκίδη, ο οποίος μάλιστα διετέλεσε και προπονητής στις Μικτές ομάδες της ‘Ενωσης, για τον απροσδόκητο θάνατο. Άς είναι ελαφρύ το χώμα που τους σκεπάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: