Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

ΜΙΚΤΕΣ ΗΜΑΘΙΑΣ: Στα Παλατίτσια με την ΕΠΣ Καστοριάς την Τετάρτη

Συνεχίζεται την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011 το πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων Good League ΟΠΑΠ και οι Μικτές ομάδες Παίδων και Νέων της ΕΠΣ Ημαθίας ρίχνονται στην μάχη της 3ης αγωνιστικής, αντιμετωπίζοντας στο Ενωσιακό γήπεδο των Παλατιτσίων, τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Καστοριάς. Οι περισσότεροι παίκτες της ΕΠΣΗ, είναι...
 μαζί με τους υπόλοιπους και τον ίδιο προπονητή, εδώ και δυο χρόνια και αυτό μας κάνει να πιστεύουμε ότι και φέτος οι ομάδες μας θα κάνουν την διαφορά.
Υπάρχει αρκετό ταλέντο στον Νομό Ημαθίας και όλα δείχνουν ότι και οι δυο ομάδες μπορούν να πραγματοποιήσουν και φέτος, μια αξιόλογη πορεία στον θεσμό.
Τόσο οι Παίδες όσο και Νέοι, φιλοδοξούν να κάνουν την δεύτερή τους νίκη στο πρωτάθλημα και να βλέπουν έτσι, με περισσότερη αισιοδοξία, την συνέχεια του πρωταθλήματος. Ως γνωστόν στο πρώτο παιχνίδι στα Γρεβενά οι ομάδες μας κατάφεραν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να φύγουν και οι δυο νικήτριες με το ίδιο σκορ, 2-0.
ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΔΗΣ - ΠΕΤΚΟΣ
Στην ομάδα των Νέων επανέρχονται και οι Φασίδης- Πέτκος, που διακρίνονται στην φωτογραφία να πανηγυρίζουν παλαιότερη επιτυχία τους, οι οποίοι και δεν είχαν αγωνιστεί στα Γρεβενά, λόγω των υποχρεώσεών τους στην Εθνική Παίδων.
Έτσι τα χέρια του Ενωσιακού προπονητή κ. Λυμούση μπορούμε να πούμε ότι λύνονται, αφού τώρα θα έχει περισσότερες λύσεις στο επιθετικό κομάτι. Θα απουσιάσει όμως, ο νεαρός Πουλασιχίδης, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό και η αξονική τομογραφία, θα δείξει για πόσο διάστημα θα λείψει ο παίκτης από τα γήπεδα, που σημειωτέον περνούσε καταπληκτική περίοδο φορμαρίσματος. Αμυντικά ίσως δεν μπορέσει να εξασφαλίσει την συμμετοχή του και ο Ρογγότης που ταλαιπωρείται εδώ και μια εβδομάδα, από ελαφρύ “τράβηγμα” στους προσαγωγούς.
Οι υπόλοιποι είναι έτοιμοι και στην διάθεση του προποντή, ώστε στην καθιερωμένη προπόνηση της Δευτέρας, στο τελικό στάδιο προσαρμογής, να ετοιμαστούν όσο γίνεται καλύτερα, για το παιχνίδι της Τετάρτης. Από την άλλη πλευρά οι “πιτσιρικάδες” του Αντώνη Λυμούση, ομάδα των Παίδων, που δείχνει σαφώς και καλύτερη εικόνα από πέρσι, αντιμετωπίζουν μια ομάδα που προέρχεται από μεγάλη νίκη μέσα στη Φλώρινα με 1-3 την 1η αγωνιστική, αλλά στραβοπάτησε εντός έδρας στο δεύτερο παιχνίδι, με την Κοζάνη φέρνοντας ισσοπαλία 2-2. Ο αγώνας σαφώς και παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον και πιστεύουμε πως οι Παίδες της Ημαθίας θα κάνουν την υπέρβαση.
Ο αγώνας των Παίδων θα αρχίσει στις 1:00 μμ και θα τον Διαιτητεύσει ο κ. Τρέβλας Παναγιώτης, με βοηθούς τους κκ Καραντώνη Δημήτριο και Γιάντση Κων/νο, από τον Σύνδεσμο Ημαθίας. Ενώ το παιχνίδι της ομάδας των Νέων που θα αρχίσει στις 3:00 μμ με την ίδια τριπλέτα, θα σφυρίξει ο κ. Καραντώνης Δημήτριος.
Στον άλλο αγώνα της 3ης αγωνιστικής του ομίλου μας, η ΕΠΣ Κοζάνης αγωνίζεται στην έδρα της, κόντρα στις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Φλώρινας.

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Για την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου ο Ενωσιακός προπονητής κ. Λυμούσης έχει καλέσει ονομαστικά από είκοσι δυο (22) παίκτες σε κάθε τμήμα, για την καθιερωμένη προπόνηση, δίνοντας βαρύτητα σε θέματα τεχνικοτακτικής συμπεριφοράς και στις στημένες φάσεις. Οι Παίδες πρέπει να βρίσκονται στις 3.15 μμ στα Παλατίτσια, ενώ οι Νέοι στις 4.30 την ίδια πάντα ημέρα και στο ίδιο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: