Τρίτη 22 Ιουλίου 2008

AE AΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ

Ξεκίνησε χτες την προετοιμασία της η Αλεξάνδρεια στο γήπεδο της Αλεξάνδρειας υπο την καθοδήγηση του Κυριάκου Αλεξανδρίδη.
Η πρώτη της Αλεξάνδρειας έγινε υπό τα βλέμματα της διοίκησης και λιγοστών οπαδών και πρέπει να σημειώσουμε ότι συμμετέχουν εκτός των παιχτών της ομάδας και αρκετοί ποδοσφαιριστές που είναι υπό δοκιμή.
Ωστόσο, πρέπει να επισημάνουμε ότι υπάρχει έντονο πρόβλημα σε διοικητικό επίπεδο. Η διοίκηση Κολοθά αυτές τις μέρες νιώθει πολύ μόνη της αφού οι παράγοντες που δεσμεύτηκαν ότι θα την στηρίξουν στην Γενική Συνέλευση φαίνεται ότι κάνουν πίσω και μάλιστα ένας έξ αυτών ζήτησε και τις επιταγές που έδωσε να του επιστραφούν.
Κάτω από αυτές τις συνθήκες η διοίκηση καλεί αυτούς που ενδιαφέρονται να αναλάβουν την ομάδα να το κάνουν έγκαιρα. Και είναι γεγονός ότι θα παραλάβουν ένα δυναμικό αξιόλογο της τάξης των 27 ποδοσφαιριστών, ιματισμό και πάσης φύσης υλικό.
Αυτό πρέπει να γίνει τώρα, τονίζουν οι διοικούντες που βλέπουν να τορπιλίζεται η προσπάθειά τους.

Σήμερα το μεσημέρι είχαν συνάντηση εργασίας αρκετοί παράγοντες σε κατάστημα της Αλεξάνδρειας όπου συζήτησαν τη πορεία της ομάδας. Παρών ο Νίκος Αλεξόπουλος το όνομα του οποίου ακούστηκε έντονα για την θέση του προέδρου. Ο κ. Αλεξόπουλος επανέλαβε για μια ακόμα φορά ότι δεν τον ενδιαφέρει η θέση του προέδρου και ότι στηρίζει τον Θ. Κολοθά και την διοίκησή του και κάλεσε τους παριστάμενους να συμβάλλουν στην προσπάθεια.
Γεγονός είναι ότι αν δεν προκύψει έμπρακτο ενδιαφέρον τότε η διοίκηση Κολοθά θα καταθέσει τα δελτία κλπ της ομάδας στο δημαρχείο της Αλεξάνδρειας μη δυνάμενη να «τρέξει» την ομάδα στη συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: