Παρασκευή 4 Ιουλίου 2008

Α΄ ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ. Τα ίδια κάθε χρόνο... ΜΑΡΑΣΜΟΣ

ΤΡΙΚΑΛΑ
Σιγή ιχθύος στην ιστορική ομάδα των Τρικάλων. Κυριολεκτικά δεν κουνιέται φύλλο τόσο στο διοικητικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο μετεγγραφών.
Κανείς από τους λιγοστούς παράγοντες δεν κάνει καμια κίνηση ώστε να σχηματιστεί διοίκηση που θα τρέξει την ομάδα.

ΚΟΡΥΦΗ
Αφού έκλεισε η διοίκηση τον προπονητή, όπως γράψαμε στο προηγούμενο φύλλο τώρα αρχίζει να κινείται στον τομέα των μετεγγραφών. Αναμένουμε εξελίξεις.

ΚΑΨΟΧΩΡΑ
Πρόταση συνεργασίας έκανε η διοίκηση της Α.Ε.Λ στον τερματοφύλακα Μεντεσίδη και αυτός αναμένεται να απαντήσει θετικά..

ΝΑΟΥΣΑ
Τις υπηρεσίες τεσσάρων ποδοσφαιριστών οι οποίοι την βοήθησαν την περασμένη περίοδο, δεν θα υπολογίζει ο νέος τεχνικός του ΦΑΣ Διονύσης Μπεσλίκας. Γιουρόπουλος, Κωνσταντινίδης, Πένεφ και Παραστατίδης, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, δεν ανανέωσε τη συνεργασία του με τους «γαλανόλευκους», ενώ ερωτηματικό παραμένουν οι Τρούπκος, Τουμαράς, οι οποίοι θα απαντήσουν την επόμενη εβδομάδα.
Στο περίμενε έχουν οι Ναουσαίοι τον τερματοφύλακα Κυριάκο Καρασαββίδη, ενώ συμφώνησαν να συνεχίσει στην ομάδα ο Δημήτρης Σίμος. Όσο αφορά τον Δημήτρη Καφέ, προτάθηκε στη Νάουσα από τον μάνατζέρ του, όμως η περίπτωσή του είναι δύσκολη αφού τα χρήματα το κασέ του είναι υψηλό.Οι άνθρωποι της Νάουσας κινούνται για την απόκτηση ποδοσφαιριστών και εκτός νομού και σύντομα αναμένονται εξελίξεις, ώστε τον Πραματάροφ που άνοιξε τον χορό των μεταγραφών να ακολουθήσουν κι άλλοι έμπειροι ποδοσφαιριστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: