Σάββατο 12 Ιουλίου 2008

ΠΛΗΡΗΣ ΑΚΙΝΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΦΗΜΩΝ(;) ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΩΝ

Απο τις αρχές τις εβδομάδας στην ομάδα της Αλεξάνδρειας παρατηρείται μια τραγελαφική κατάσταση εξ αιτίας μιας φήμης (;) που κυκλοφόρησε και αφορά σε ολοκληρωμένη πρόταση για διοικητική αλλαγή.
Πιο συγκεκριμένα, ακούστηκε δια στόματος Κ. Μαστοροδήμου, που ώς γνωστόν θήτευσε στα διοικητικά του σωματείου και παράλληλα είναι και πρόεδρος των Παλαιμάχων της Αλεξάνδρειας, ότι υπάρχει πρόθεση ανάληψης της διοίκησης από ένα σχήμα με πρόεδρο τον Νίκο Αλεξόπουλο και αντιπροέδρους τους χρηματίσαντες στο πρόσφατο παρελθόν πρόεδροι, τους κ. Απατσίδη, Ιορδανόπουλο, Κίτσιο και Κολοθά.
Η πρόταση μεταφέρθηκε στο νυν διοικητικό συμβούλιο την Δευτέρα απο τον Τ. Παπαδόπουλο που κατέχει την θέση του Τεχν. Δ/ντή ο οποίος παράλληλα ζήτησε να πληροφορηθεί εγγράφως την οικονομική θέση της ομάδας και η οποία του δόθηκε ώστε να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι.
Απο την πλευρά τους οι διοικούντες με επικεφαλής τον πρόεδρο Θ. Κολοθά εξεπλάγησαν με την πρόταση η οποία ωστόσο δεν ήρθε απο τον φερόμενο ως ενδιαφερόμενο πρόεδρο Νίκο Αλεξόπουλο αλλά μέσω τρίτου.
Η κατάσταση αυτομάτως δημιούργησε αναβρασμό και όλοι περίμεναν την άφιξη απο το εξωτερικό του Νίκου Αλεξόπουλου (επέστρεψε χτες βράδυ) ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Πρέπει να σημειώσουμε οτι όλη αυτή την εβδομάδα τίποτα το αξιοσημείωτο δεν έγινε με αποτέλεσμα η ομάδα σε λίγες μέρες να αρχίζει προετοιμασία και κανείς να μην ξέρει τίποτα...

NEO
Επέστρεψε απο το εξωτερικό όπου βρίσκονταν την τελευταία εβδομάδα ο Νίκος Αλεξόπουλος και συναντήθηκε το μεσημέρι με τον γραμματέα της διοίκησης της ΑΕ Αλεξάνδρειας Γιώργο Θεοχάρη.
Ο κ. Αλεξόπουλος επανέλαβε κατηγορηματικά και με πλήρη σαφήνεια οτι ουδέποτε εκδήλωσε κανενός είδους ενδιαφέρον να ηγηθεί διοικητικού σχήματος ώστε να αναλάβει τις τύχες της ομάδας. Είπε χαρακτηριστικά: "τη θέση μου την είπα στην γενική συνέλευση που έγινε πρόσφατα. Στηρίζω την διοίκηση Κολοθά όπως είχα δεσμευτεί και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Εσείς κακώς σταματήσατε να λειτουργείτε, χάσατε χρόνο".
Τέλος, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Ν. Αλεξόπουλος θα επικοινωνήσει σήμερα ή αύριο με τους φερόμενους ως συνεργάτες του με σκοπό να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: