Πέμπτη 31 Ιουλίου 2008

ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ!

Σε αδιέξοδο κατέληξε η χτεσινή γενική συνέλευση της ΑΕ Αλεξάνδρειας που έγινε παρουσία μόλις 25 ανθρώπων στην αίθουσα του δήμου.
Ο Θ. Κολοθάς, μέχρι πρότινος πρόεδρος του σωματείου ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για τους λόγους της παραίτησής του λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «σταμάτησε η χρηματοδότηση από αυτούς που είχαν δεσμευτεί στην τελευταία Γ.Σ ότι θα βοηθήσουν την ομάδα.
Υπήρξε αμφισβήτηση στο πρόσωπό μου και εγώ για να δώσω λύση παραιτήθηκα. Η κίνησης της αμφισβήτησης προς εμένα, είπε ο τέως πρόεδρος, προήλθε από άτομο εκτός της Ενωτικής Κίνησης αλλά είναι σαφές ότι επηρέασε πολλά από τα μέλη της.
Τέλος, ο απελθών πρόεδρος τόνισε ότι η ομάδα είναι «καθαρή» οικονομικά και ότι ακόμα και σήμερα προπονείται κανονικά.
Στη συνέχεια τα μέλη του συμβουλίου κ. Αδαμίδης, Θεοχάρης και Μπούθας υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους στη Γ.Σ εκφράζοντας την λύπη τους για την εξέλιξη αυτή.
Πρέπει να τονίσουμε ότι από την συνέλευση απουσίαζαν τόσο ο πρώην πρόεδρος της ομάδας Γ. Απατσίδης όσο και οι φερόμενοι ως ενδιαφερόμενοι Δημ. Λαφαζάνης και Νίκος Τάκης.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας και το αδιέξοδο που προέκυψε έγινε γνωστό ότι οι τρεις προαναφερθέντες παράγοντες θα έχουν συνάντηση σήμερα το μεσημέρι ώστε να δουν από κοινού την προσφορότερη λύση για την κατάσταση αυτή που περνάει η ομάδα.
Γεγονός είναι πάντως ότι η διοίκηση Κολθα αν και ανέλαβε σε καιρούς πολύ δύσκολους κατάφερε να «τρέξει» την ομάδα την περσινή χρονιά με πολύ καλή πορεία αλλά τώρα αντί να στηριχτεί υπονομεύτηκε και εν τέλει ανατράπηκε.
Κι όμως, ο Κολοθάς ήταν αυτός που επιστρατεύεται τα τελευταία χρόνια και αναλαμβάνει πρόεδρος χωρίς ουσιαστικά στηρίγματα. Και αντί να πλαισιωθεί από τους οικονομικά δυνατούς παράγοντες υπονομεύεται…

Δεν υπάρχουν σχόλια: