Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

ΦΙΛΙΚΟ. ΝΙΚΗ ΒΕΡΟΙΑΣ ΜΕ 3-0 ΕΠΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΑΤΟΥ

Φιλική νίκη με 3-0 επί του Διαβατού, πέτυχε το απόγευμα της Τετάρτης (23/12) η «Βασίλισσα» στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου, στο τελευταίο της παιχνίδι για το 2009. Ο Γιώργος Κικερίδης είχε και πάλι την ευκαιρία να προβεί σε δοκιμές νεαρών παικτών, οι οποίοι έδειξαν καλά στοιχεία με τον 15χρονο Ζαχαριουδάκη που αγωνίζεται στην Πατρίδα να πετυχαίνει μάλιστα και τέρμα (89’ πέναλτι).
Τα υπόλοιπα δύο τέρματα των «κυανέρυθρων» πέτυχαν στο 7’ ο Τσακτάνης με σουτ και στο 50’ ο Αστράουσκας με πλασέ. Την τελευταία τους προπόνηση θα πραγματοποιήσουν σήμερα το πρωί οι «κυανέρυθροι», ενώ στη συνέχεια θα πάρουν άδεια για τα Χριστούγεννα. Η επιστροφή τους είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 27/12.
ΒΕΡΟΙΑ (Γ. Κικερίδης): Κωνσταντινόπουλος, Βέργος, Σεφερίδης, Τσουλφίδης, Ευθυμιάδης, Τσακτάνης, Τοπούζης, Νούτσος, Τζούνιορ, Βούλγαρης, Αστράουσκας. Αγωνίστηκαν ακόμη οι Παπαδόπουλος, Ποταμόπουλος και τέσσερις υπό δοκιμήν παίκτες.
ΔΙΑΒΑΤΟΣ (Μπ. Πετρίδης): Δημόπουλος, Μουρατίδης, Μόσχος, Βοργιατζίδης Σπ., Μαυρίδης, Κελεσίδης, Καρατάσος, Πιετρά, Συμπεθέρης, Παγγούρας, Ζερδαλής. Στην επανάληψη έπαιξαν και οι Σιδηρόπουλος, Βοργιατζίδης Γ., Καραμουσλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: