Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

ΝΑΟΥΣΑ-ΔΙΑΒΑΤΟΣ- ΜΕΛΙΚΗ- ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Με αρκετές εκπλήξεις ολοκληρώθηκε την Τετάρτη η προημιτελική φάση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Ημαθίας. Στο σπουδαιότερο παιχνίδι, η Νάουσα επικράτησε στην έδρα της με 2-0 της Αγκαθιάς και έκανε το μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του κυπέλλου.
Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν στο 30’ με τον Βλαχοδήμο, ενώ το τελικό 2-0 έγραψε στο 75’ ο Π. Αργυρίου. Να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με 10 παίκτες από το 43’ λόγω αποβολής του Τενεκετζή για χτύπημα εκτός φάσης στον Αργυρίου.
Η μεγαλύτερη έκπληξη σημειώθηκε στο Μακροχώρι, με τον Διαβατό να παίρνει την πρόκριση στην παράταση με 1-2. Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους ο Μόσχου στο 50’, για να ισοφαρίσουν οι Μακροχωρίτες στο 70’ με σουτ του Αντώνη Ηλιάδη. Με την έναρξη της παράτασης ο Γ. Μουρατίδης σημείωσε το 1-2, ενώ η ΕΝΩΣΗ έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 120’, με τον Παπαδόπουλο να αστοχεί σε εκτέλεση πέναλτι (απέκρουσε ο Δημόπουλος)!
Μεγάλη νίκη πέτυχε η Μελίκη, η οποία επιβλήθηκε στην έδρα της του Αγ. Γεωργίου με 4-1. Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 25’ με τον Βύζα, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν πέντε λεπτά αργότερα με τον Παπάζογλου, ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-1 στο 55’. Στο 60’ ο Δ. Μαγαλιός ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1, ενώ το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 70’ ο Πασόπουλος.
Η τέταρτη ομάδα που πήρε την πρόκριση ήταν ο Σταυρός, ο οποίος νίκησε με 3-1 στην Κορυφή την τοπική ομάδα. Μόλις στο 5’ ο Α. Τουτουντζίδης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, όμως στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι γύρισαν το παιχνίδι με τους Στουγιαννόπουλο (60’), Γολσουζίδη (77’) και Κατσουγιαννόπουλο (85’, πεν.).
Το παιχνίδι διακόπηκε στις αρχές του β’ μέρους για 10 περίπου λεπτά, λόγω εισβολής φιλάθλων των γηπεδούχων, οι οποίοι τα είχαν με τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Βρέσκα

Δεν υπάρχουν σχόλια: