Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΕΠ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Του Τ. Ντομουχτσή
Σε θρίαμβο μετέτρεψαν το ντέρμπι με την πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος Α.Ε.Π. Κατερίνης οι ποδοσφαιριστές της Αλεξάνδρειας επικρατώντας με 3-0 στο γήπεδο του Πλατάνου.
Ο αγώνας διεξήχθη σε ένα παγωμένο αγωνιστικό χώρο ο οποίος λόγω της βροχής των προηγούμενων ημερών είχε λάσπη σε πολλά από τα σημεία του.
Οι ποδοσφαιριστές του Χρήστου Τερζίδη μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να πάρουν την πρωτοβουλία των κινήσεων δημιουργώντας μέχρι το 25ο λεπτό δύο τρανταχτές ευκαιρίες για γκολ το οποίο ήρθε από τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του αγώνα Γρηγόρη Πατρίκα στο 31’.
Τα άλλα δυο τέρματα:
90’: Σέντρα του Α. Παπαδόπουλου από δεξιά μετά από ωραία ενέργεια, στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας ο Νικολόπουλος με συρτό σουτ σφραγίζει την νίκη για την Αλεξάνδρεια. (2-0)
90+’: Ο Μπαγλαρίδης ανατρέπει τον Καρρά μέσα στην μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων και ο διαιτητής Ζαχαριάδης υποδεικνύει την παράβαση δείχνοντας το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Γασπαράτος και με δυνατό σουτ δίνει διαστάσει θριάμβου στην νίκη της Αλεξάνδρειας. (3-0)
Στο 2ο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στον τομέα της υπεροχής της μπάλας αλλά η πίεση που άσκησαν στα καρέ της Αλεξάνδρειας ήταν ανούσια καθώς δεν υπήρξαν τρανταχτές ευκαιρίες στην εστία του Καρασαββίδη.
Η Αλεξάνδρεια ήταν στημένη σωστά και στο τελευταίο λεπτό του αγώνα σφράγισε την νίκη της και στις καθυστερήσεις θριάμβευσε απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος. Καλή η διαιτησία του Ζαχαριάδη ενώ με λάθη οι δύο βοηθοί Μερκενίδης και Υψηλάντης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: