Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΧΟΡΤΟ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Το στάδιο της Αλεξάνδρειας μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως πολύπαθο. Ένα στάδιο που για πολλούς λόγους δεν κατέστη δυνατόν να φανεί λειτουργικό όλα αυτά τα χρόνια με αποτέλεσμα κανείς να μην είναι ευχαριστημένος. Τόσο οι σύλλογοι όσο και οι αθλητές επι μακρόν αναγκάστηκαν να “ξενιτευτούν” σε γειτονικά γήπεδα για τις προπονήσεις τους όσο και για τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.
Η αλήθεια είναι ότι στο Στάδιο έχουν γίνει πολλά πράγματα στα πλαίσια των δυνατοτήτων τόσο της διοίκησης του δήμου όσο και γενικότερα των αναγκών που υπήρχαν.
Ποιος αλήθεια μπορεί να παραβλέψει το γεγονός ότι μπήκαν πυλώνες φωτισμού, ένα έργο δαπάνης ύψους 400 χιλιάδων ευρώ. Ένα έργο που υλοποιήθηκε προ ετών και όλοι γνωρίζουμε ότι οφείλεται στις κινήσεις του νυν προέδρου του Σταδίου Γ. Θεοχάρη που εν πολλοίς έχει μετατραπεί σε σάκκο του μποξ για ζήτημα του γηπέδου.
Το μεγάλο έργο της κατασκευής του υπόγειου χώρου των κερκίδων που αξιοποήθηκαν, η κατεδάφιση του ερείπιου που ήταν πηγή κινδύνου, η τοποθέτηση του ταρτάν, οι παρεμβάσεις στο κλειστό κλπ δείχνουν ότι έγιναν πράγματα χρήσιμα πλην όμως δεν έγιναν όλα.
Από τη στιγμή που δεν ήταν κατάλληλος ο αγωνιστικός χώρος μιας και το χόρτο που είχε σπαρεί ξεράθηκε αυτομάτως προέκυψε πρόβλημα.
Η Α.Ε Αλεξάνδρειας ξενιτεύτηκε στον Πλάτανο, οι στιβικοί αθλητές στο Παλιοχώρι ή στο Μακροχώρι κοκ
Όμως, το θέμα λύθηκε οριστικά και αυτό είναι ένα πολύ καλό γεγονός. Όπως είπε στα ΧΡΟΝΙΚΑ ο πρόεδρος του Σταδίου Γ. Θεοχάρης, τοποθετήθηκε στο γήπεδο χόρτο με υψηλές προδιαγραφές από εξιδεικευμένο συνεργείο και εντός των επόμενων εβδομάδων θα καταστεί λειτουργικό.
“Κάναμε μια πολύ καλή δουλειά στο γήπεδο. Μπορεί να αργήσαμε λίγο αλλά σημασία έχει κατά την άποψή μου ότι τα καταφέραμε και σε λίγες μέρες θα μπορούμε να δώσουμε για χρήση στους αθλητές το χώρο για χρήση. Η γνώμη μου είναι ότι με φροντίδα και προσοχή όλων μας το γήπεδο μπορεί να συντηρηθεί σε καλό επίπεδο”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: