Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΕΝΤΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ...

Ολοκληρώθηκε η γενική συνέλευση της Α.Ε Αλεξάνδρεια, στις 9:30 μμ περίπου και το συμπέρασμα που βγήκε ήταν ότι φέτος η ομάδα θα έχει όλα εκείνα τα προβλήματα που έχουν ανακύψει στην κοινωνία λόγω της εκτεταμένης οικονομικής κρίσης.
Η διοίκηση του σωματείου ήταν ξεκάθαρη. Δια του προέδρου Μ. Κούντζα και του γραμματέα Κ. Μαστοροδήμου έκαναν σαφές προς όλους ότι δεν μπορούν να οδηγήσουν την ομάδα στην νέα σαιζόν αφού αδυνατούν να καλύψουν το ποσό που απαιτείται για να σωθεί, για να παραμείνει στην κατηγορία.
Και το βάσισαν αυτό στο ότι φέτος θα υποβιβαστούν περισσότερες ομάδες (8), αν χρειαστούν 130 χιλ ευρώ δεν μπορούν να τα συγκεντρώσουν.
Ζήτησαν από τους παριστάμενους να δηλώσουν, φραστικά έστω, την συμπαράστασή τους γεγονός που έγινε από τους παρόντες δημάρχους κ. Γκιόνογλου, Δημητριάδη και Καρέλη που τόνισαν ότι θα σταθούν δίπλα στο σωματείο όσο μπορούν και το επιτρέπουν οι συνθήκες.
Η δεύτερη επιλογή που έχει η νυν διοίκηση είναι να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας και να προχωρήσει σε δραματική μείωση του μπάτζετ, γύρω στα 40 χιλ ευρώ αλλά με τον τρόπο αυτό, εκτιμούν, θα οδηγηθεί η ομάδα στον υποβιβασμό.
Ακούσαμε από τον ταμία να λέει ότι φέτος ξοδεύτηκαν 130 χιλ. Ευρώ από τα οποία το 30% βγήκε από τις τσέπες των μελών της διοίκησης και το υπόλοιπο από τους χορηγούς και τον δήμο Αλεξάνδρειας.
Ο Μπ. Γκιόνογλου είπε ότι φέτος ο δήμος βοήθησε πολύ την ομάδα και θα συνεχίσει να το κάνει ¨όσο είμαι εγώ στο τιμόνι του δήμου”. Ο Φ. Δημητριάδης δεσμεύτηκε αμέριστη βοήθεια στο σωματείο και τόνισε την αναγκαιότητα της συντήρησης των υφιστάμενων αθλητικών υποδομών. Ο Κ. Καρέλης τόνισε ότι μπορεί και πρέπει να γίνει η Αλεξάνδρεια το σημείο αναφοράς και σύγκλισης όλου του νέου Δήμου που θα προκύψει από το 2011.
Τέλος, πρόεδρος της Νίκης Αγκαθιάς, Αρ. Ματσούκας, είπε ότι πρέπει να συνεχίσει η παρούσα διοίκηση και στην πορεία θα ενισχυθεί τόσο σε παράγοντες όσο και οικονομικά από τον ευρύτερο δήμο. “Είναι αδύνατον, ντροπή να αγωνίζεται η Αλεξάνδρεια σε μικρότερη κατηγορία” είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: