Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

ΛΕΥΚΑΔΙΑ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Συνεχίστηκαν την εβδομάδα που μας πέρασε οι επαφές των ανθρώπων των Λευκαδίων με παίκτες της ομάδας, τους οποίους ήθελε να κρατήσει στο δυναμικό της και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, που ως γνωστόν θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Δ' εθνικής.
Τα "βρήκε" και θα συνεχίσουν στην ομάδα, με τους Κώστα Εξαρχο, Βασίλη Καρασαρίδη και Δημήτρη Θεοδοσιάδη, όπως και με τους Λευκαδιώτες Ορδουλίδη - Αμανατίδη - Τσάλμα και το Ναουσαίο Σαρμπίνο, όπως γράψαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας. Δεν μπόρεσε όμως να γίνει το ίδιο και με τον τερματοφύλακα Κασαπίδη, ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορεί να παρακολουθεί τις προπονήσεις όλη την εβδομάδα που θα κάνει η ομάδα.
Ετσι τα Λευκάδια είναι σε αναζήτηση και ενός έμπειρου τερματοφύλακα, εκτός και από έναν νεαρό σε ηλικία που ήθελε σ' αυτή την θέση. Ο Κασαπίδης είναι ο έκτος παίκτης που δεν θα ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας των Λευκαδίων, μετά τους αδελφούς Σπανού, τους νεαρούς Αλβανούς Τόσκα και Μπαϊράμι και τον Κώστα Βύζα.
Εκτός απο τη θέση του τερματοφύλακα, ο Τόλης Τερζής "πονοκεφαλιάζει" και για άλλες τρεις θέσεις, οι οποίες χρήζουν ενίσχυσης και είναι αυτές του σέντερ - φορ, του επιτελικού μέσου και του αμυντικού χάφ, ενώ στόχος είναι και η απόκτηση 6 παικτών κάτω των 20 χρόνων.
Ολα τα παραπάνω αναμένεται να ξεκαθαρίσουν σύντομα, αφού οι παίκτες στις συγκεκριμένες θέσεις έχουν στοχοποιηθεί, μ' αυτούς έχουν γίνει συζητήσεις και μένει η οριστική συμφωνία μαζί τους.
ΚΕΡΚΙΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: