Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

ΦΙΛΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΜΗ

Θετικά είναι τα συμπεράσματα από την πρώτη φιλική αναμέτρηση της Νάουσας με την ομάδα της Επανομής, ομάδα που αγωνίζεται στη Γ' Εθνική κατηγορία. Το ταλέντο και η φρεσκάδα τον παικτών της ομάδας μας ήταν εμφανές. Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, με την βροχή και τον δυνατό άνεμο να κάνουν δύσκολο το έργο των παικτών.
Η Νάουσα δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και άνοιξε το σκορ στο 22'. Σε μια όμορφη και συντονισμένη προσπάθεια ο Παπαστεργίου με μια μακρινή σέντρα βρήκε τον έμπειρο Χατζηβαλσάμη ο οποίος με σουτ άνοιξε το σκορ.
Στη διάρκεια το παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 37 με μακρινό σουτ, το οποίο αν και αρχικά απέκρουσε ο γκολκίπερ την Νάουσας, χτυπώντας στο δοκάρι κατέληξε σε δίχτυα.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο προπονητής θέλοντας να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες, έκανε πολλές αλλαγές βάζοντας στον αγωνιστικό χώρο πολλούς μικρούς ποδοσφαιριστές.
Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 65΄ όπου οι φιλοξενούμενοι με κεφαλιά έκαναν το τελικό 2-1.
Σύνθεση Νάουσας (1ο ημίχρονο): Παπαδοπουλος Χρ., Χρηστάρας, Ευθυμιάδης, Περιφανόπουλος, Πίτος, Σταυρίδης, Μπάτζιος, Γερμάνης, Χατζηβαλσαμης, Ζούρκος, Παπαστεργίου.
Σύνθεση Νάουσας (2ο ημίχρονο): Τσίγκας, Χαντούρης, Πετράκος, Στέφος, Παπαδόπουλος Κ., Τερζόπουλος Πλ., Γίδαρης Κ., Πασχάλης, Σίγκας, Περηφανόπουλος, Πίτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: