Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΤΕΣΤ ΤΗΣ ΑΓΚΑΘΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ

Φιλικό παιχνίδι έδωσε το απόγευμα της Κυριακής (8/8) στο Λέχοβο η ΝΙΚΗ Αγκαθιάς με αντίπαλο τον Λεβαδειακό, με τον οποίο αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 2-2. Ο αγώνας, ο οποίος σε αρκετά σημεία του είχε εντάσεις, στιγματίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του 33χρονου Ισπανού αμυντικού Ίκερ Μπεγκόνια.
Αγωνιστικά, το συγκρότημα του Λιβαδειάς, κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ δύο φορές με τους Αλεξίου (47’) και Κόλτζο (70’), ωστόσο, η ομάδα του Νίκου Παπανώτα φάνηκε πολύ σκληρή για να "πεθάνει". Στο 50’ ο Ντάμτσιος έκανε το 1-1 ενώ ο Κακάνης με κεφαλιά στο 77’ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.
Παπανώτας: «Είμαι ευχαριστημένος, αλλά είναι πολύ νωρίς»
Ο νεαρός κόουτς, εμφανίστηκε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, ωστόσο, κρατάει χαμηλούς τόνους για τη συνέχεια. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
"Στα πλαίσια της προετοιμασίας δόθηκε ένα φιλικό με τον Λεβαδειακό. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Είναι πολύ νωρίς ακόμη για συμπεράσματα. Εμείς θα προσπαθήσουμε και θα δουλεύουμε στον ίδιο ρυθμό για να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος".
πηγή:Kερκίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια: