Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

ΚΟΠΑΝΟΣ- ΤΡΙΚΑΛΑ 0-0

Μετά από αρκετά καλή εμφάνιση και με νέο προπονητή στον πάγκο τους τον Αβραάμ Πουαρίδη, τα Τρίκαλα πήραν το βαθμό της ισοπαλίας μέσα στη δύσκολη έδρα του Κοπανού. Παρά τη μεγάλη βαθμολογική σημασία που είχε για τους γηπεδούχους ο αγώνας, η φιλοξενία ήταν άριστη και η συμπεριφορά τους άψογη μέσα κι έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Τα Τρίκαλα είχαν για άλλη μια αγωνιστική πολλές απουσίες (Κυτούδης - Βασιλείου - Daniel - Πρίντζιος).
Όλοι οι ποδοσφαιριστές των Τρικάλων είχαν πολύ καλή απόδοση, με κορυφαίο τον τερματοφύλακα Γεωργιάδη, ο οποίος αντικατέστησε την τελευταία στιγμή τον τραυματία Βασιλείου.
Η σύνθεση των Τρικάλων : Γ. Γεωργιάδης - Ι. Παπαμιχαήλ - Xρ. Μηνούδης - Aρ. Μηνούδης - Λ. Μαγγανάρης - Β. Κασνακίδης (68' Ηλ. Αθανασιάδης) - Ι. Κιρκιλιανίδης - Π. Καζαντζίδης - Σ. Αθανασιάδης (80' Μ. Τσερέκας) - Β. Παπαδόπουλος - Jiatoro (70' Χ. Σαλτουρίδης)
Η σύνθεση του Κοπανού: Τσικανόπουλος - Μισαηλίδης - Χαραλαμπίδης - Ασλανίδης (46' Τσόπτσης 61' Θεοδωρίδης) - Λάιος - Κοσμίδης - Μουρατίδης - Στογιάννης - Παλάνης - Πιπερίδης - Καρασαρίδης

Η προσοχή όλων είναι στραμένη στην κλήρωση του κυπέλλου (που είναι ο μεγάλος φετεινός στόχος των Τρικάλων), που θα γίνει τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου ώρα 6.00 μ.μ. στα γραφεία της ΕΠΣ Ημαθίας. Τα δύο ζευγάρια που θα προκύψουν θα αγωνιστούν την Τετάρτη 23 - 2 - 2011.
Το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου ώρα 7.00 μ.μ. θα γίνει η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου στην αίθουσα συνεδριάσεων της Κοινότητας Τρικάλων. Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί όλους τους φίλους του Συλλόγου να παρευρεθούν στην εκδήλωση.
ΠΗΓΗ: ΤΡΙΚΑΛΑ ΗΜΑΘΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: