Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΣΕ ΠΡΟΚΡΙΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΛΗΣ ΔΥΟ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Στα πλαίσια των προκριματικών αγώνων με στόχο την πρόκριση στους τελικούς του Πανελλήνιου πρωταθλήματος πάλης που έγιναν το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Φεβρουαρίου, στο κλειστό στάδιο βαρέων αθλημάτων στο Αλκαζάρ της Λάρισας, το τμήμα πάλης του ΓΑΣ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ» στην κατηγορία των παίδων συμμετείχε με δύο αθλητές τους Τοπαλίδη Παναγιώτη και Τσιατμά Γεώργιο οι οποίοι στις κατηγορίες που συμμετείχαν πέτυχαν τις παρακάτω επιδόσεις:
Τοπαλίδης Π. 1ος (πρώτος) στην κατηγορία των 100 κιλών και πρόκριση για την τελική φάση που θα γίνει το Μάιο όπου διαγωνίζονται οι εννιά καλύτεροι αθλητές της κατηγορίας του και μάλιστα με πλεονέκτημα στην κλήρωση. Ο δεκαπεντάχρονος παλαιστής από το Πλατύ πέτυχε αυτή τη σημαντική διάκριση πετυχαίνοντας στους αγώνες (που γίνονται με το σύστημα του νοκ-άουτ) τρείς νίκες, με χαρακτηριστικό στοιχείων των νικών του ότι δεν έχασε κανένα πόντο, παλεύοντας καταπληκτικά σε όλους τους αγώνες.
Τσιατμάς Γεώργιος ο οποίος στην κατηγορία των 85 κιλών έχασε για ένα πόντο από τον μετέπειτα πρώτο στην κατηγορία. Ο αθλητής αυτός πάλεψε πολύ καλά και έχασε στις λεπτομέρειες την δυνατότητα να πάρει από αυτή τη φάση των αγώνων την πρόκριση.
Ο συγκεκριμένος αθλητής καθώς και άλλοι αθλητές του τμήματος της πάλης θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν την πρόκριση στην τελική φάση της κατηγορίας που αγωνίζονται στους τελευταίους αγώνες της προκριματικής φάσης που θα γίνουν το επόμενο διάστημα στη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: