Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ

Όλη την προηγούμενη εβδομάδα η προπονητολογία στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ έδινε και έπαιρνε, με αρκετά ονόματα να αναγράφονται στις εφημερίδες και στα site, χωρίς όμως ο μεγαλομέτοχος να καταλήξει σε κάποιο από αυτά. Προτίμησε σ’ ένα καθοριστικό παιχνίδι, όπως το χθεσινό με την Ηλιούπολη, να «τη βγάλει» με τον τεχνικό σύμβουλο στον πάγκο, και από σήμερα έχει ο Θεός…
Λέγεται ότι ο ΓιώργοςΑρβανιτίδης έχει τρεις σκέψεις στο μυαλό του, και γι’ αυτό δεν έχει αποφασίσει μέχρι τώρα. Να πάρει προπονητή «όνομα» ή κάποιον της σειράς, όπως πολλές φορές μας έχει συνηθίσει, ακόμα και να κρατήσει τον άνθρωπο που έχει δεξί του χέρι και χθες κοουτσάρισε την ομάδα.
Έτσι, αυτή η εβδομάδα, αναμένεται να είναι εβδομάδα κρίσης, γιατί αν δεν καταλήξει σε προπονητή αυτές τις μέρες, τότε θα μείνει με τον τεχνικό σύμβουλο...
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έχει δείξει μέχρι στιγμής το ενδιαφέρον του για τον Μάκη Κατσαβάκη και Τιμόθεο Καβακά, τους οποίους βολιδοσκόπησε μέσω τρίτων. Μάλιστα ο πρώτος βρέθηκε χθες στις κερκίδες του γηπέδου της Βέροιας (φωτο αριστερά) και παρακολούθησε τον αγώνα της με την Ηλιούπολη, όπως άλλωστε και ο Κατερινιώτης τεχνικός Γ. Καμπερίδης, ο οποίος στο παρελθόν εργάστηκε σε ομάδες Γ’ και Δ’ Εθνικής.
Επίσης, τη χθεσινή αναμέτρηση παρακολούθησε και ο παλιός τεχνικός της ΒΕΡΟΙΑΣ Περικλής Αμανατίδης με σκοπό να «κατασκοπεύσει» τον επόμενο αντίπαλο της τωρινής του ομάδας (Αγρ. Αστέρας), αν και ακούστηκαν φήμες για επιστροφή του στη «Βασίλισσα».
Ένα ακόμη όνομα που «ακούγεται» δυνατά τις τελευταίες ώρες είναι και αυτό του Απόστολου Χαραλαμπίδη, ο οποίος χθες υπέβαλε και επίσημα την παραίτησή του από τη Νίκη Βόλου.
ΠΗΓΗ: ΚΕΡΚΙΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: