Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Την Πέμπτη 29/12 παίζουν οι Μικτές Ημαθίας

Την Πέμπτη 29Δεκεμβρίου 2011 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής γιατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων «GOODLEAGUE ΟΠΑΠ», οι μικτές ομάδες Παίδων και Νέων της ΕΠΣ Ημαθίας θα τεθούν αντιμέτωπες με τις αντίστοιχες ομάδεςτης ΕΠΣ Γρεβενών στο γήπεδο της Ένωσης στα Παλατίτσια. Ο αγώνας των Παίδων θα...
ξεκινήσει στις 13.00 μεδιαιτητή τον κ. Τρέβλα και βοηθούς τους κκ Μελιτζανίδηκαι Μαλούτα. Ενώ ο αγώνας των Νέων θα αρχίσει στις15.00 με την ίδια τριπλέτα, αλλά πρώτος διαιτητής θαείναι ο κ. Μελιτζανίδης.

Μετά από αρκετό διάστημα, από το ρεπό που είχε η Ημαθία την6η αγωνιστική, αλλά και το προγραμματισμένο ρεπό όλων των ομάδων, οιΜικτές μας ομάδες ρίχνονται ξανά στην μάχη, με στόχο μια καλή παρουσία σταυπόλοιπα παιχνίδια και φυσικά την πρώτη θέση, που είναι εφικτή και από τα δυογκρουπ. Η συνολική εικόνα, εάν εξαιρέσει κανείς την εμφάνιση με την Καστοριά,αφήνει πολλές υποσχέσεις για τις ομάδεςμας, σύμφωνα πάντα με τις εκτιμήσεις των ειδικών (βλέπε περιφερειακούς) γιατίκαι η ομάδα Παίδων αλλά και η ομάδα Νέων, που στο σύνολό της είναι η βάση τηςπερσινής ομάδος Παίδων, έχουν παίκτες με αρκετά πλούσια προσόντα, που δεναφήνουν ασυγκίνητους τους εκλέκτορες των Εθνικών συγκροτημάτων. Η καλή καιοργανωμένη δουλειά που γίνεται τα τελευταία τρία χρόνια στους κόλπους της ΕΠΣΗ σε επίπεδο Μικτών ομάδων, αναδεικνύει και το μέγεθοςαυτής της προσπάθειας. Ανάμεσα στις 53 Ενώσεις και στις πάρα πολλές Επαγγελματικέςομάδες, με πλειάδα ταλαντούχων παικτών, ο Νομός μας καταφέρνει να έχει αυτή τηνστιγμή 4 παίκτες στις Εθνικές ομάδες. Ο πρωταθλητής με την ομάδα Παίδων,γεννηθέντες 1994-95 και αρχηγός της πρωταθλήτριας τότε Μικτής Ημαθίας, Σούκιας Ραφαήλ,κάνοντας ένα πολύ καλό πρωτάθλημα την περίοδο εκείνη με την Μικτή Ημαθίας,μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό Πειραιώς και αφού πέρασε από την Εθνική Παίδων, σελίγο διάστημα, επιλέχτηκε τώρα και για την Εθνική Νέων. Την επόμενη χρονιάάλλος ένας παίκτης εκείνης της ομάδος, ο πιο μικρός στην ηλικία, ο ΠασχάληςΓιάννος, μεταγράφηκε στην ίδια ομάδα και πήρε χρόνο συμμετοχής με την ΕθνικήΠαίδων. Φέτος άλλα δυο παιδιά από την Ημαθία, ο ΠέτκοςΔήμος και ο Φασίδης Βασίλης, χτύπησαν την πόρτα τηςΕθνικής Παίδων. Μάλιστα ο Πέτκος συμμετείχε και στιςπροπονήσεις της τελική 20άδας στο Βελβενδό Κοζάνης. Οπήχης στις Μικτές ομάδες είναι πλέον πολύ ψηλά και δικαίως ο Ενωσιακός προπονητής κ. Λυμούσηςυποστηρίζει και τονίζει συνέχεια πως και φέτος «κάτι» καλό θα γίνει στις Μικτέςμας ομάδες.

Ευχές από την Ε.Π.Σ.Η.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας, το Διοικητικό συμβούλιο, το Υπαλληλικόπροσωπικό, η τεχνική επιτροπή Μικτών ομάδων και ο Ενωσιακόςπροπονητής, εύχονται σε όλο τον φίλαθλο κόσμο της Ημαθίας, τους παράγοντες τωνομάδων, τους ποδοσφαιριστές, τους Διαιτητές και τα ΜΜΕ, καλές γιορτές, υγεία,αισιοδοξία, ευτυχισμένο και ειρηνικό το Νέο Έτος 2012

Προπόνηση την Τρίτη
Η προπόνηση πριν ταπαιχνίδια με τα Γρεβενά θα γίνει την Τρίτη 27/12 σταΠαλατίτσια, αντί της Δευτέρας που είναι αργία. Οιπαίκτες που έχουν κληθεί από την Τεχνική επιτροπή και τον ενωσιακόπροπονητή, θα πρέπει να βρίσκονται οι μεν Παίδες στις 15:00, ενώ οι Νέοι στις16:00. έχοντας ρούχα προπόνησης και τα Δελτία τους.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΓΩΝΩΝ ΜΕ ΓΡΕΒΕΝΑ– Την Πέμπτη 29/12

Για τους αγώνες τωνομάδων μας, που θα γίνουν την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίουστα Παλατίτσια, οι αποστολές των Μικτών μας ομάδων, μετον απαραίτητο ιματισμό και τα Δελτία αθλητικής ιδιότητας, θα πρέπει οι μενΠαίδες να βρίσκονται στις 12 το μεσημέρι στο γήπεδο Παλατιτσίων,ενώ οι Νέοι στο ίδιο γήπεδο στις 2 το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: