Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΜΕ 4-1 ΤΑ ΛΕΥΚΑΔΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ

Εντυπωσιακή απόδοση είχαν για ένα ακόμη παιχνίδι τα ΛΕΥΚΑΔΙΑ που επικράτησαν 4-1 της Αστραπής Μεσοποταμιάς και βρίσκονται έναν βαθμό πίσω από την κορυφή.
Η ομάδα του Τόλη Τερζή μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 5’ με τον...
Γιαουτζή, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Ματζιαρίδη. Στο 20’ οι γηπεδούχοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, αλλά σε εκτέλεση πέναλτι του Ματζιαρίδη, ο Τσιλιγγίρης απέκρουσε εντυπωσιακά. Πριν όμως λήξει το ημίχρονο, ο Συμπεθέρης με πλασέ έκανε το 2-0 στο 45’.
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, η Αστραπή μείωσε σε 2-1, καθώς ο Βασιλειάδης εκτέλεσε το φάουλ και ο Κωνσταντινόπουλος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα. Παρά τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων που σε κανένα σημείο του αγώνα δεν κλείστηκαν στην άμυνα τους. Και το πλήρωσαν, καθώς στο 75’ ο Μωυσιάδης με κεφαλιά έκανε το 3-1, ενώ στο 89’ ο Ματζιαρίδης πήρε το αίμα του… πίσω, καθώς εκτέλεσε νέο πέναλτι και αυτή τη φορά ευστόχησε, για το τελικό 4-1.
ΛΕΥΚΑΔΙΑ: Κωνσταντινόπουλος, Μωυσιάδης, Σαρμπίνος, Σίμος, Κουβατσίδης, Μαντζιαρίδης, Γιαουτζής, Βαγιάννης, Ηλιάδης, Συμπεθέρης.
ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑ: Τσιλιγγίρης, Κάσιος (72’ Σιδηρόπουλος), Καραμανίδης, Σαββίδης, Αθανασιάδης, Παλαιοδήμος, Κοκοβίδης, Μπαϊρακτάρης (46’ Γκουσίδης), Παπαδόπουλος, Βασιλειάδης
ΚΕΡΚΙΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: