Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΠ. ΠΑΥΛΟΥ


Έρχονται καλύτερες μέρες για το ποδόσφαιρο του Μακροχωρίου...Για μια ακόμη φορά η Ενωση Απ. Παύλου αποδεικνύεται «εφτάψυχη». Εκεί που όλοι πίστεψαν ότι είχε αρχίσει και γι’ αυτήν η «αντίστροφη» μέτρηση και η «κατρακύλα» που είχε πάρει δεν μπορούσε παρά να την οδηγήσει σε πλήρη αποσύνθεση, αυτή κατάφερε όχι μόνο «να σταθεί και πάλι στα πόδια της», αλλά και να διεκδικήσει την θέση που της αρμόζει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας και να ξαναγίνει ελκυστική για παίκτες και προπονητές.
Το δράμα που είχε αρχίσει να ξετυλίγεται πριν ένα περίπου χρόνο στα αποδυτήρια των δυο ομάδων του Μακροχωρίου και έφθασε στο κατακόρυφο λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της περσινής περιόδου με την άρνηση του διαιτητικού τρίο αο τη Λάρισα να διεξάγει τον εντός έδρας αγώνα με τον Βατανιακό, λόγω απουσίας ιατρού, αλλά και ακαταλληλότητας του γηπέδου (ο χλοοτάπητας του αγωνιστικού χώρου ήταν ακούρευτος), συγκίνησε τον παλιό πρόεδρο και δημιουργό της Ενωσης και της Ακαδημίας Απ. Παύλου Διονύση Βούλγαρη, που μαζί με 7-8 συνεργάτες του, μεταξύ των οποίων των Κώστα Βοργιατζίδη, Κώστα Παυλίδη, Κώστα Γερουλίδη, Δημήτρη Ηλιάδη, Γιαννακοβίτη, Κατσιμέρη, αποφάσισαν να απαλλάξουν την ιστορική ομάδα απο το μαρτύριο που βίωνε τους τελευταίους μήνες.
Με δεδομένη λοιπόν την θέληση των αδελφών Τσιρανίδη να αποχωρήσουν απο τα κοινά των ομάδων του Μακροχωρίου, ο Διονύσης Βούλγαρης και οι συνεργάτες του πήραν την κατάσταση στα χέρια τους. Ανέλαβαν τη διοίκηση και από την πρώτη ημέρα της παρουσίας τους άλλαξε το τοπίο στο ποδόσφαιρο του Μακροχωρίου και η Ενωση Απ. Παύλου έγινε και πάλι ελκυστική.
Υστερα από συντονισμένες ενέργειες του Διονύση Βούλγαρη, που είναι επικεφαλής του νέου διοικητικού σχήματος της Ένωσης και του Κώστα Παυλίδη, που έπαιξε και παίζει σημαντικό ρόλο στην αλλαγή του νοσηρού κλίματος, που είχε διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια στο ποδόσφαιρο του Μακροχωρίου.
Και τη νέα χρονιά θα αγωνίζονται στην ομάδα του Μακροχωρίου, ο Τάσος Τσακαλίδης, ο Σταύρος Κελεσίδης, ο Τόλης Σταφυλλίδης, ο Χάρης Συμεωνίδης, παρότι και οι τέσσερις είχαν στα χέρια τους την ελευθέρα και βρίσκονται σε συζητήσεις με άλλες ομάδες. Επίσης από το περσινό έμψυχο υλικό, στη δύναμη της Ενωσης εξακολουθούν να ανήκουν οι Αράπης, Κ. Ηλιάδης, Γ. Ηλιάδης, Α. Ηλιάδης, Μαυραγγελίδης, Καλούδης Π., Καλούδης Η., Δούκας, Σούκιας, ενώ θα προωθηθούν και τρεις – τέσσερις νεαροί ποδοσφαιριστές της θυγατρικής Ακαδημίας.
Τέλος η Ενωση Απ. Παύλου έχει δώσει τα χέρια με τη διοίκηση του Απόλλωνα για τους νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της ομάδας της Λυκογιάννης Κιουτάχαλη και Σιμόνι, ενώ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις οκτώ ακόμη έμπειρους ποδοσφαιριστές, από τους οποίους οι τρεις είναι τερματοφύλακες.
Οι προπονήσεις της ομάδας του Μακροχωρίου θα ξεκινήσουν το τρίτο 10ήμερο του Ιουλίου.

ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ
Όπως τόνισε από την πρώτη ημέρα που επανήλθε στα διοικητικά των ομάδων του Μακροχωρίου ο Διονύσης Βούλγαρης, θα δοθεί έμφαση στα τμήματα υποδομής και την Ακαδημία. Το νεανικό τιμ θα πλαισιωθεί απο καταξιωμένους προπονητές, ενώ θα γίνουν προσπάθειες να βελτιωθούν και οι εγκαταστάσεις των τριών γηπέδων του Μακροχωρίου (δυο βοηθητικά και ένα κυρίως γήπεδο), έτσι ώστε οι ποδοσφαιριστές να προπονούνται και να γυμνάζονται σε καλύτερες συνθήκες.

πηγή: ΚΕΡΚΙΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: