Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ "ΠΡΩΤΗ" ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ


Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (21/7) η παρουσίαση της νέας ποδοσφαιρικής ομάδας της Νάουσας. Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε για να γνωρίσει το νέο δυναμικό, αλλά και τον πρόεδρο της ομάδας, Φανιάδη Φώτη. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Νάουσας, ο Πρόεδρος του ΔΑΚ, δημοτικοί σύμβουλοι, οι Χορηγοί της ομάδας, ο τύπος της πόλης αλλά και ο τύπος μεγάλων αθλητικών εφημερίδων.
Επίσης παρευρέθηκαν οι πρόεδροι σωματείων του Αχιλλέα, του Α.Ο Χαρίεσσας, του Στενημάχου και της Μαρίνας, όπως και προπονητές, αθλητές κ μέλη άλλων αθλητικών σωματείων και ο σύνδεσμος φιλάθλων Νάουσας. Η εκδήλωση αυτή έγινε με σκοπό να ενημερωθεί ο κόσμος για τους στόχους της ομάδας και την παρουσίαση των νέων αποκτημάτων της αλλά και των παλαιότερων. Το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν μεγάλο και έτσι έγινε ατομική παρουσίαση του κάθε παίκτη, όπως επίσης και των προπονητών της ομάδας. Μετά την παρουσίαση υπήρχε μπουφές όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να μιλήσουν με τα στελέχη της ομάδας και να καταθέσουν τις απόψεις τους για τη νέα σεζον.
Η Διοίκηση, ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν στο γήπεδο, καθώς και τον Δήμαρχο Νάουσας που είναι κοντά στην ομάδα κ στην προσπάθεια της. Επίσης ευχαριστεί τον πρόεδρο της Δ.Α.Κ που προσπαθεί με κάθε τρόπο να βοηθήσει την ομάδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: