Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

ΣΗΜΕΡΑ Η "ΠΡΩΤΗ" ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΛΕΙΔΙΟΥ

Ρεπορτάζ: Ντάνης Αθανάσιος

Σήμερα 28/7/2010 και ώρα 18:00 είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του Εθνικού Κλειδίου για την νέα αγωνιστική περίοδο.
Σύσσωμο το ΔΣ, ο νέος προπονητής Θεόδωρος Τέγος, οι ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι της ομάδας θα είναι εκεί.
Στον μεταγραφικό τομέα η ομάδα έχει ολοκληρώσει τις κινήσεις της κατά 80%. Έχει αποκτήσει τον πολλά υποσχόμενο νεαρό ποδοσφαιριστή ΤΙΜΟ ΚΑΪΜΑΚΑΜΙΔΗ ο οποίος στην περασμένη αγων. περίοδο αγωνιζόταν στον Αιγινιακό Πιερίας και είχε διαπρέψει.
Επίσης απέκτησε τον ταχύτατο επιθετικό ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ο οποίος είχε συντελέσει σημαντικά στην πριν 2 χρόνια άνοδο του Εθνικού Κλειδίου στην Α1.
Τρεις ποδοσφαιριστές ομάδας της Σκιάθου απέκτησε ο Εθνικός, ένας εκ των οποίων είναι νεαρός τερματοφύλακας και ίσως θα δημιουργήσει αίσθηση με την ικανότητά του. Ο Εθνικός είναι σε επαφή αυτή την στιγμή με ικανότατο ποδοσφαιριστή της περιοχής μας (εννοούμε τον Καλλικράτειο Δήμο Αλέξανδρείας) το όνομα του οποίου θα δημιουργήσει αίσθηση. Αυτός ο ποδοσφαιριστής ήταν στην σύνθεση του Εθνικού την ποδοσφαιρική περίοδο που η ομάδα κατάφερε να ανέβει στην Δ' Εθνική. Περισσότερα για το δυναμικό της ομάδας καθώς και οριστικοποιημένα ονόματα θα έχουμε σε νεώτερο ρεπορτάζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: