Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ Η "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Η πρώτη συνάντηση των ποδοσφαιριστών έγινε στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης παρουσία εκατό περιπου φιλάθλων της ομάδος που ζητοκράυγαζαν και ζητούσαν το πρωτάθλημα.
Ο νέος πρπονητής της ομάδας Παναγιώτης Γκουτζίδης είχε στη διάθεση του 36 παικτες αφού μεταξύ αυτών που ξεκίνησαν την προετοιμασία είνια αρκετοί νέοι που θα δικιμαστούν αυτές τις ημέρες.
Το παρών πάντως έδωσαν κανονικά τα νέα αποκτήματα Χασάνογλου, Φωτιάδης, Κατιανός, Κακαζούκης, Ευθυμιάδης και Χαλβατζής καθώς και παίκτες που ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους όπως Γκούρτσας και Νταλένο με τον τελευταίο να έχει ακόμη μια μικρή διαφορά στα οικονομικά.
Στους ποδοσφαιριστές μίλησε ο Γενικός Αρχηγος της ομάδος Φιλώτας Πέλλιος ο οποίος τους ζήτησε να δουλέψουν σκληρά κια να δώσουν τον καλύτερο εαυτο τους στη φετινή χρονιά μεταφέροντας παράλληλα και το χαιρετισμό του μεγαλομετόχου της ομάδας Σπύρου Δελιορίδη.
Μετά τις πρώτες αναφορές του Γκουτζίδη γαι τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπι να λειτουργήσουν οι πάικτες εντός κια εκτός γηπέδου ξεκίνησε το προπονητικό του πρόγραμμα που περιελάμβανε την πρώτη ημέρα χαλρό τροχάδι και σκήσεις με τη μπάλλα. Οι προπονήσεις θα συνεχισοτύν μέχρι και την επόμενη Πέμπτη οπότε η ομάδα θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίς της που θα γίνει στο αθλητικό κέντρο στα 3-5 Πηγάδια στο Βέρμιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: