Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

ΦΛΩΡΙΝΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 0-2

  Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα της Αλεξάνδρειας μέσα στην Φλώρινα με 0-2. Οι ποδοσφαιριστές του Χρήστου Τερζίδη ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δικαίως εφτασαν στην πολύ σημαντική αυτή νίκη. Η νίκη των πρασίνων θα μπρορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων "κατέβασε τα ρολά" σε πολλές φάσεις και έσωσε την ομάδα του από τον διασυρμό. Στο 2ο λεπτό ο Τενεδιός βρήκε το δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων. Το απευθείας φάουλ του Νικολόπουλου στο 22' έδωσε το προβάδισμα στην Αλεξάνδρεια (0-1). Στο 67' η Φλώρινα έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές όταν ο Γ. Μάνος αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα. Το σκορ για την Αλεξάνδρεια έκλεισε στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Δημητριάδης στην αντεπίθεση πέτυχε το 0-2. 
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ: Ταμτσούκης, Μουρουζίδης, Τράικος (35’ Φωτεινός), Μάνος Π., Μάνος Γ., Κήμες, Τσαπαρής, Ασλάνογλου (80’ Φαρμάκης), Μητρεβόλης, Ιωαννίδης (68’ Πλαγιάντσης), Ζήκος.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Καρασαββίδης, Τρέμτσης, Αντάμης, Παπαδόπουλος Κ., Καρράς, Τσέος (40’ Ιωαννίδης), Συμπεθέρης, Δημητριάδης, Τενεδιός, Νικολόπουλος (89’ Παπαδόπουλος Α.), Γασπαράτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: