Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΑΓΚΑΘΙΑ 1-0

Όπως πολύ σωστά επισήμανε στις δηλώσεις του στο τέλος του αγώνα ο προπονητής της Αγκαθιάς Νίκος Παπανώτας, ο αγώνας της Κυριακής ανάμεσα στην Αλεξάνδρεια και την Αγκαθιά είχε μονόπλευρο ενδιαφέρον. Η Αλεξάνδρεια αν και δύσκολα κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 της Αγκαθιάς προσθέτοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς στην βαθμολογία της. Από την άλλη η Αγκαθιά αδιάφορη βαθμολογικά στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και αγωνιζόμενη με πολλά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα της απέδειξε πως δεν βρίσκεται τυχαία στις ψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
  Ισορροπημένο το ντέρμπι της Ημαθίας σε πολλά επίπεδα στο πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να δημιουργούν λίγες ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες παίζοντας περισσότερο ένα παιχνίδι κέντρου.
  Στο 2ο μέρος τα πράγματα δεν άλλαξαν πολύ με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να μοιράζονται την κατοχή της μπάλας και την Αλεξάνδρεια να φτάνει στο γκολ μετά από 78 λεπτά αγώνα με τον Αντωνίου που της χάρισε και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης.
  Άριστη η διαιτησία του Παπαργυρίου από την Θεσσαλονίκη καθώς και των δύο βοηθών Γκόγκου και Καραγιάννη.
  Διαβάστε σε λίγο στα ΧΡΟΝΙΚΑ αναλυτικό ρεπορτάζ με δηλώσεις του Χρήστου Τερζίδη και του Νίκου Παπανωτα, φάσεις και γκολ απο το παιχνίδι της Αλεξάνδρειας με την Αγκαθιά καθώς και τα αποτελέσματα και την βαθμολογία του 3ου ομίλου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

anarotithike kaneis giati arxigos tis alexandreias den einai pleon o patrikas??? o opoios kseroume oloi ti exei prosferei fetos kai gia polla xronia prin? mallon apo oti akousa o patrikas anoige poli to stoma tou apenanti stin dioikisi legontas pos kati ginete lathos kai i omada odigite se lathos dromo kati pou oloi idame ston deutero giro!i dioikisi ekrine pos auto pou eftege itan oti arxigos itan o patrikas kai den evlepe to eleipes iliko kai kirios ton aneparki gimnasti etsi ksilose ton patrika o opoios apo epiveveomeni pigi exei dekti protasi apo tin pae veroia gia tou xronou arage i dioikisi ti ekane gia na kratisei ton patrika?