Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - ΑΕΠ. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ 2-2

  Ισόπαλη 2-2 αναδείχθηκε η ομάδα της Αλεξάνδρειας αγωνιζόμενη στην έδρα της με την ΑΕΠ Βατόλακκου. Ο αγώνας έγινε παρουσία αρκετών φιλάθλων στο ηλιόλουστο γήπεδο του Πλατάνου.
  Στο πρώτο ημίχρονο η Αλεξάνδρεια παρόλο που είχε κόντρα τον ήλιο και τον αέρα, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, τις ευκαιρίες και προηγήθηκε στο σκορ στο 16’ με τον Τενεδιό. Ουσιαστικά σε μία και μοναδική ευκαιρία, οι φιλοξενούμενοι στην αντεπίθεση κατάφεραν και ισοφάρισαν στο 23’ με τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή τους Καραγιάννη. Η Αλεξάνδρεια πίεσε αλλά δεν κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ και οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες.
  Στην επανάληψη οι ποδοσφαιριστές του Χρήστου Τερζίδη μπήκαν πιο δυνατά και κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ στο 52ο λεπτό με τον Γασπαράτο και μπορούσαν να πετύχουν και άλλο τέρμα που τελικώς δεν κατάφεραν. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στο 84ο λεπτό εκμεταλλευόμενοι την σύγχυση στην άμυνα της Αλεξάνδρειας κατάφεραν και ισοφάρισαν σε 2-2 με τον Παπαμιχαήλ.
  Βάσει ευκαιριών αλλά και γενικής εικόνας των δύο ομάδων, το αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα του Χρήστου Τερζίδη που δεν είχε στην διάθεσή του δύο από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της φετινής Αλεξάνδρειας Τσέο (τιμωρημένος) και Πατρίκα (τραυματίας).
  Πολύ καλός ο διαιτητής Τερετίδης από την Καβάλα όπως και οι βοηθοί του Πολιανίτης και Παναγιωτίδης.
Γκολ και φάσεις
11’: Σέντρα του Συμπεθέρη από δεξιά, εξ επαφής με την εστία ο Τενεδιός δεν μπορεί να πιάσει την κεφαλιά για λίγα εκατοστά.
16’: Κόρνερ του Δημητριάδη από αριστερά, η μπάλα περνάει από όλους και στο δεύτερο δοκάρι ο Τενεδιός με κεφαλιά σημειώνει το 1-0 για την Αλεξάνδρεια.
23: Αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους από αριστερά με τον Καραγιάννη που μπήκε στην περιοχή της Αλεξάνδρειας και πιεζόμενος από δυο αμυντικούς έστειλε την μπάλα στην κλειστή γωνία του Καρασαββίδη ισοφαρίζοντας για την ομάδα του. (1-1)
37’: «Από το κέντρο ο Νικολόπουλος «γεμίζει» στην αντίπαλη περιοχή, ο Γασπαράτος από κανονική θέση πιάνει την κεφαλιά και η μπάλα φεύγει για λίγο έξω από την εστία των φιλοξενούμενων.
38’: Σέντρα του Συμπεθέρη από δεξιά, στο πρώτο δοκάρι ο Γασπαράτος με δυνατή κεφαλιά στέλνει την μπάλα λίγο πάνω από τα αντίπαλα δοκάρια.
49’: Σύγχυση στην άμυνα της Αλεξάνδρειας, ο Παπαμιχαήλ με κεφαλιά στρώνει την μπάλα στον Κοτζατισόγλου που από το ύψος την πέναλτι πιάνει το δυνατό σουτ και ο Καρασαββίδης κάνει την απόκρουση του αγώνα σώζοντας την εστία του από παραβίαση.
52’: Από το κέντρο ο Δημητριάδης κάνει τη σέντρα, ο Γασπαράτος αφού κατέβασε την μπάλα, με περίτεχνο συρτό σουτ την έστειλε στα αντίπαλα δίχτυα. (2-1)
78’: Ατομική προσπάθεια του Α. Παπαδόπουλου από αριστερά, που θα μπει στην αντίπαλη περιοχή και με δυνατό συρτό σουτ θα στείλει την μπάλα μόλις έξω.
80’: Κάθετη μπαλιά (πάρε – βάλε) του Γασπαράτου στον Τενεδιό που μόνος με τον αντίπαλο τερματοφύλακα θα στείλει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.
84’: Σύγχυση στην άμυνα της Αλεξάνδρειας, η μπάλα δεν απομακρύνεται και ο Παπαμιχαήλ από το ύψος του πέναλτι ισοφαρίζει για τους φιλοξενούμενους σε 2-2.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Καρασαββίδης, Πρέμτσης (58: Ιωαννίδης), Αντάμης, Κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ του Ερ., Καρράς, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, Συμπεθέρης, Νικολόπουλος, Τενεδιός, Α. Παπαδόπουλος (82’: Σιμηχανίδης), ΓΑΣΠΑΡΑΤΟΣ.
ΑΕΠ. ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ: Αθανασόπουλος, Χριστοφορίδης, Κυριακίδης, Παπακωνσταντίνος (67’ Γκορουμάνος), Φαλτάκας, Χαραλαμπίδης (57’: Τσιαμπίρης), ΤΖΕΡΕΜΕΣ, Ιωαννίδης (93’ Ματζόλας), ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ, Κοτζατισόγλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: