Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - ΑΓΚΑΘΙΑ 1-0

Κυριακή 28/03/2010
 24η Αγωνιστική
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ – ΑΓΚΑΘΙΑ 1-0
Σκόρερς: 78’: Αντωνίου
Διαιτητής: Παπαργυρίου (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Γκόγκου – Καραγιάννης (Μακεδονίας)
Γκολ και φάσεις
20’: Φάουλ για την Αλεξάνδρεια κοντά στην γραμμή της μεγάλης περιοχής με τον Γασπαράτο, καλοεκτελεσμένο και η μπάλα φεύγει λίγο πάνω από τα δοκάρια της Αγκαθιάς.
24’: Ο Αντωνίου επιχειρεί το σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή της Αγκαθιάς και ο Κίτσας αποκρούει.
28’: Ο Μελιόπουλος ύστερα από κόρνερ των φιλοξενούμενων κάνει το σουτ στην κίνηση και ο Κοσκινάς αποκρούει ενστικτωδώς.
41’: Ο Γασπαράτος κάνει το δυνατό συρτό σουτ από δεξιά και η μπάλα περνάει μόλις έξω.
47’: Δυνατό μακρινό σουτ του Αλ. Καφέ και η μπάλα με πολλά φάλτσα περνάει πάνω από τα δοκάρια της Αλεξάνδρειας.
49’: Ανάμεσα σε δύο αντιπάλους ο Γασπαράτος πιάνει την κεφαλιά στην μεγάλη περιοχή της Αγκαθιάς και η μπάλα περνάει ξυστά έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.
55’: Ο Αντωνίου παίζει όμορφα το 1-2 με τον Γασπαράτο και επιχειρεί το σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή της Αγκαθιάς και η μπάλα φεύγει μόλις έξω.
70’: Μετά από αρκετές κόντρες η μπάλα στρώνεται στον Ιωαννίδη που από την γραμμή της μεγάλης περιοχής της Αγκαθιάς κάνει ένα δυνατό σουτ και η μπάλα φεύγει λίγο έξω.
78’: Ο Γασπαράτος από αριστερά μπαίνει στην περιοχή της Αγκαθιάς και κάνει το συρτό σουτ που αποκρούει ο Κίτσας, το «ριμπάουντ» παίρνει ο Αντωνίου και με δυνατό σουτ στέλνει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα κάνοντας το 1-0 για την Αλεξάνδρεια.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: ΚΟΣΚΙΝΑΣ, Χαρισόπουλος, ΑΝΤΑΜΗΣ, Πέικος (Κ. Παπαδόπουλος), Σιμηχανίδης, Νικολαΐδης, Ράπτης, Ιωαννίδης (76’ Τενεδιός), Αντωνίου, Σαραντίδης (46’ Καρράς), ΓΑΣΠΑΡΑΤΟΣ.
ΑΓΚΑΘΙΑ: Κίτσας, Κουβατσίδης, ΠΑΤΡΙΚΑΣ, Καρολίδης, Χαλκιάς, Μοσχόπουλος, ΞΑΦΕΤΗΣ, Τενεκετζής, ΜΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, Κωτσόπουλος (79’ Διτσόλας), Αλ. Καφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: