Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΑΒΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

Απάντηση στην καταγγελία της Νάουσας εξέδωσε η ομάδα του Διαβατού η οποία επισημαίνει τα εξής: «Με μεγάλη λύπη και οργή διαβάσαμε την ψευδέστατη καταγγελία της κατά τα άλλα μεγάλης ομάδας Νάουσας.
Απορούμε μ’ αυτήν την υποτιμητική καταγγελία γιατί έτσι έχουν μάθει να υποτιμούν τα πάντα και τους πάντες, τι θέλουν να αποδείξουν. Μήπως θέλουν να μας διδάξουν ποδοσφαιρική παιδεία αυτή που με τη συμπεριφορά τους είναι η πιο αντιπαθής ομάδα σε όλο τον Νομό!!
Μήπως να πείσουν τον κόσμο ότι εμείς είμαστε υπαίτιοι για τις φασαρίες; Μήπως να πείσουν τον κόσμο ότι ο κ. Μαλούτας συνέταξε ψευδές φύλλο αγώνος όπου γράφει αναλυτικώς τι ακριβώς συνέβη.
Αλήθεια ποιος δεν είδε τον κ. Γαϊτάνο σε έξαλλη κατάσταση να φωνάζει τον ποδοσφαιριστή του «ΤΙΝΑΞΕΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ».
Ποιος δεν είδε τον ποδοσφαιριστή της Νάουσας να γρονθοκοπεί τον Π.Φαρμάκη που σαν σκοπό είχε να προλάβει τη σύρραξη και να τον ρίχνει αιμόφυρτο στο έδαφος.
Καταδικάζουμε πλήρως τέτοιες συμπεριφορές και πρώτα τους δικούς μας ποδοσφαιριστές γιατί απάντησαν στις αλητείες, βωμολοχίες και προκλήσεις των παικτών της Νάουσας.
Παρακαλούμε να ζητήσετε δημόσια συγνώμη διότι αναφέρετε ότι στα επεισόδια συμμετείχε το Δ.Σ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΔΙΑΒΑΤΟΥ, γιατί αποκαλείται τους φιλάθλους μας αλκοολικούς και τραμπούκους και αναφέρετε ότι συμμετείχαν στα επεισόδια 30-40 άτομα.
Το λιγότερο που πρέπει να κάνετε είναι να ντρέπεστε. Ξεχνάτε βεβαίως εύκολα τις κωμικοτραγικές καταστάσεις και την άριστη φιλοξενία σας που συναντάμε δύο χρόνια στην έδρα σας από τους επιστήμονες φιλάθλους σας.
Άραγε, θυμάστε πότε ήταν η τελευταία φορά που ομάδα δεν είχε παράπονο από τη φιλοξενία σας. Αποβάλλεται επιτέλους τον κομπλεξισμό που σας διακατέχει απέναντι στις ομάδες του Νομού και προσγειωθείτε στην πραγματικότητα όπου είστε και θα είστε για πολλά χρόνια.
Ο κόσμος είδε κι έκρινε ποιος ξεκίνησε τις φασαρίες. Το φύλλο αγώνος γράφει πώς ξεκίνησαν οι φασαρίες. Αν εσείς δεν είστε ικανοί να κρατήσετε την τάξη και την πειθαρχία στην ομάδα σας, εμείς δε φταίμε σε τίποτα. Αρκετά λοιπόν κύριοι, γιατί γίνατε γραφικοί»

Δεν υπάρχουν σχόλια: