Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

2-2 Η ΝΑΟΥΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΠ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Στο πιο δυνατό, έως τώρα, φιλικό της παιχνίδι, η ΝΑΟΥΣΑ παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, κέρδισε τις εντυπώσεις το απόγευμα της Τετάρτης στο ΔΑΚ της πόλης, ερχόμενη ισόπαλη με 2-2 με την ΑΕΠ Κατερίνης, η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας.
Το σκορ σίγουρα αδικεί τη γηπεδούχο, που ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Η ΝΑΟΥΣΑ προηγήθηκε στο...
 5ο λεπτό, όταν σε φάση διαρκείας ο Π. Αργυρίου έγραψε με σουτ το 1-0.
Στο 21' τραυματίστηκε ο Γρηγόρης Αργυρίου ως τελευταίος παίκτης της άμυνας και οι Πόντιοι ισοφάρισαν. Αν και παίζοντας με 10 παίκτες, η ΝΑΟΥΣΑ προηγήθηκε ξανά στο σκορ μόλις 2 λεπτά αργότερα με όμορφο μονοκόμματο σουτ του Καραλιόπουλου.
Αν εξαιρέσουμε το γκολ των φιλοξενουμένων στο 47' που είχαν στη σύνθεση του μια πλειάδα εμπείρων παικτών (Σαπάνης. Χασιώτης, Κελπέκης κ.α), το 2ο ημίχρονο κύλησε με λίγες φάσεις.
Το ευχάριστο μήνυμα που έδωσε η ομάδα του Βασίλη Αργυρίου είναι ότι κατά την έναρξη του πρωταθλήματος της Δ' Εθνικής, η ΝΑΟΥΣΑ θα είναι έτοιμη να δώσει τον καλύτερο της εαυτό.

Η σύνθεση της ΝΑΟΥΣΑΣ ήταν η εξής:
Παπαδόπουλος, Μανδάλης, Περηφανόπουλος, Πέικος, Πίτος, Αργυρίου Π. (79 Σύγγας), Καραλιόπουλος (62 Βλαχοδήμος), Τούφας (59 Τερζόπουλος), Πετρίδης, Αργυρίου Γ. (30' λ.τ. Ευθυμιάδης), Πετρίδης.

ΚΕΡΚΙΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: