Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

ΙΣΟΠΑΛΟ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Ένα πολύ καλό παιχνίδι παρακολούθησαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο της Αλεξάνδρειας, με δύο δυνατές ομάδες. Οι Νέοι της ΒΕΡΟΙΑΣ προηγήθηκαν ακόμη και με δύο γκολ, αλλά τα «παιδικά» λάθη λίγο πριν τη λήξη του αγώνα έδωσαν το δικαίωμα στους παίκτες του Π.Α.Ο.Κ. Αλ. να τα εκμεταλλευτούν και να φτάσουν στην...
 ισοφάριση.

Στο 47' ο Σαρακατσάνος και στο 50' ο Τοπαλίδης έδωσαν το προβάδισμα 0-2 στη ΒΕΡΟΙΑ. Μείωσε στο 55' με πέναλτι ο Γολσουζίδης, ενώ το 1-3 έκανε στο 70' ο Μάνος. Οι γηπεδούχοι με γκολ του Τζέπη στο 80' και του Μαρτσέλου Γ. στο 83' ισοφάρισαν σε 3-3, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Π.Α.Ο.Κ. ΑΛΕΞ.: Θεοδώρου, Κίτσας Λ. του Π., Τόλιος, Μπουκλάς, Κίτσας Π., Κίτσας Λ. του Δ., Πατατούκας, Χαρισούδης, Γολσουζίδης, Ζαχαριουδάκης, Κίτσας Αθ.
Ακόμη αγωνίστηκαν στο β’ ημίχρονο οι: Λαδάς, Μαρτσέλος Γ., Μαρτσέλος Π., Τζέπης, Κίτσας Δημ., Κίτσας Σπ., Κίτσας Θ., Μερόκης.

ΝΕΟΙ ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ: Αζόφ, Σιμιχανίδης, Καλιδιώτης, Σιμόνι, Δελητζάκης Ι., Δελητζάκης Η., Σίμος, Τοπαλίδης, Μάνος, Σαρακατσάνος, Κυπαρισσόπουλος.
Ακόμη αγωνίστηκαν στο β’ ημίχρονο οι: Ψαράς, Τάσο, Τσίπης, Φράγκι, Καρκαμάνης, Καρασαλίδης.
ΚΕΡΚΙΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: