Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

ΦΙΛΙΚΗ "ΤΡΙΑΡΑ" ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ Η ΝΑΟΥΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ

Σε άτυχη μέρα βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής η ΝΑΟΥΣΑ, στο φιλικό που έδωσε στο ΔΑΚ της πόλης, με αποτέλεσμα να δεχθεί την ήττα με 3-0 από την πολύ δυνατή ομάδα του Διγενή Λακκώματος, που αγωνίζεται στον 2ο όμιλο της Δ’ Εθνικής κατηγορίας.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 17’ μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που καταλόγισε ο διαιτητής κ. Μαλούτας, σε χέρι του Πέικου. Ακολούθησαν αρκετές καλές στιγμές στην εστία του Λακκώματος με τον Γαβριήλ Ευθυμιάδη να πλασάρει άουτ σε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα στο 35’.
Το 0-2 έγινε στις αρχές του β’ ημιχρόνου, σε μια αδράνεια της άμυνας της ΝΑΟΥΣΑΣ, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν και πάλι ευκαιρίες από πλευράς γηπεδούχων για να μειώσουν το σκορ, χωρίς μάλιστα να τους δοθεί καθαρό πέναλτι, σε ανατροπή του Τενεδιού στη μεγάλη περιοχή.
Το τελικό 0-3 έγινε για το Λάκκωμα στο 70’ ενώ στο 78’ και 80’ ο Πίτος και ο Α. Βλαχοδήμος έχασαν πολύ καλές ευκαιρίες για μειώσουν το σκορ.
Ο Βασίλης Αργυρίου χρησιμοποίησε τους εξής: Παπαδόπουλος Χρ. Μανδάλης, Περηφανόπουλος, Πέικος, Πίτος (62' Α. Βλαχοδήμος), Παυλίδης (Βλαχοδήμος Αδάμ), Τερζόπουλος (45’ Σύγγας), Τούφας (80’ Βλαχοδήμος Ζήσης), Ευθυμιάδης Γ. (40’ Αργυρίου Γρ.), Αργυρίου Πασχάλης (57’ Καραλιόπουλος), Τενεδιός (57’ Πετρίδης).

πηγή: ΚΕΡΚΙΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: