Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Ο Λ. ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Με νέο προπονητή στον πάγκο του θα πορευτεί στη συνέχεια του πρωταθλήματος ο Α.Ο. ''ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' Τρικάλων. Ο Λευτέρης Κελεσίδης ανέλαβε από την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου τα καθήκοντά του και φιλοδοξεί να οδηγήσει την ομάδα των Τρικάλων στο δρόμο των επιτυχιών, μετά τα άτυχα αποτελέσματα των πέντε πρώτων αγωνιστικών.
Ο κ. Κελεσίδης υπήρξε, ποδοσφαιριστής της...
 Βέροιας με την οποία αγωνίστηκε στην Α' ΕΘΝΙΚΗ Κατηγορία και προπονητής πολλών ομάδων Α1' Ερασιτεχνικής και Δ' Εθνικής Κατηγορίας. Ελπίζουμε ότι με τις γνώσεις του, την εμπειρία του και την εργατικότητά του, θα βοηθήσει την ομάδα να βρει το δρόμο της.
Το βέβαιο είναι ότι υπάρχουν δυνατότητες, αρκεί να αξιοποιηθούν.
ΤΡΙΚΑΛΑ-ΗΜΑΘΙΑΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρόεδρος ο Παπαδόπουλος Τάκης είναι στα Τρίκαλα και πήρε τον κολλητό του;

Ανώνυμος είπε...

προεδρος στα τρικαλα ειναι αυτος που εδιωξε τον πουαριδη επειδη δεν επαιζε ο γιος του,ειναι αυτος που εφερε τον τερζιδη και εφυγε σε 2 μερες(γιατι αραγε?)και μετα επειδη δεν ειχε δημοσιες σχεσεις εκτος χωριου εριξε το μπαλακι στην διοικηση η οποια συμβουλευτικε τον τακη παπαδοπουλο και εφερε τον κελεσιδη...σε απανταω τωρα γιατι το μηνυμα σου ειχε δωσει ειρωνειας και για τον παπαδοπουλο και για τον κελεσιδη και ευτυχως για την ομαδα που ηρθε ο ανθρωπος αυτος και δυστυχως για σενα....