Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΜΕ 3-1 ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΥ

Μεγάλη νίκη, ύστερα από σπουδαία εμφάνιση πέτυχε η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ το Σάββατο επί του δυνατού ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΥ με 3-1 και σκόρπισε την αισιοδοξία στις τάξεις των φιλάθλων της.
Στο σκορ προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι στο 39’ με σουτ μέσα από την περιοχή του Χαλβατζή. Ο ίδιος παίκτης στο 65’ με ατομική προσπάθεια και αφού πέρασε με διαδοχικές τρίπλες όποιον βρήκε μπροστά του, ζευγάρωσε τα τέρματα...
 της ομάδας του και στο 84’ και πάλι ο Χαλβατζής με ωραίο πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, κάνοντας το 3-0, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Παπαθανασίου μείωσε σε 3-1, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.
Να σημειωθεί πως η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ είχε και δύο δοκάρια με τους Χαλβατζή και Πέτκο στο 20’ και το 37’ αντίστοιχα.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Λαμπρόπουλος, Μερακλής, ΑΝτάμης, Ιτούδης, Κωνσταντινίδης (45’ Λιάτσος), Πατρίκας, Αβραμίδης, Παπαδόπουλος (70’ Μπενίσκος), Χαλβατζής, Πέτκος (65’ Ζωγράφος), Θαμνίδης (60’ Σούρλας).
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Μπίκος, Γερόπουλος (60’ Κουκουλέκης), Τρικαλινός (70’ Τανούλκας), Ταταρίδης (70’ Γκόλτσης Κ.), Γαβανάς (60’ Γκόλτσης Δ.), Καμπουρίδης (70’ Υψηλός), Καραμπάσης (79’ Παπαγαθόνικος), Μπογιατζής (75’ Δημητριάδης), Γιάγκος (75’ Σαλέπης), Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: