Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΗΝ Α1 ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Το πρωτάθλημα της Α1 της ΕΠΣ Ημαθίας ολοκληρώθηκε και ως γνωστόν η Νάουσα αναδείχτηκε πρωταθλήτρια και πήρε το εισιτήριο της ανόδου για την Δ΄ Εθνική.
Ωστόσο, κοινός τόπος είναι ότι φέτος είχαμε ίσως το χειρότερο πρωτάθλημα όλων των εποχών. Η απαξίωση της διοργάνωσης είναι εμφανής στα ποδοσφαιρικά στέκια αλλά και μεταξύ των ποδοσφαιριστών που φέτος έγιναν μάρτυρες πρωτοφανούς έκτασης γεγονότων που δεν τιμούν κανέναν.
Με γνώμονα αυτή την κατάσταση ορισμένοι καταξιωμένοι παράγοντες που και αυτοί συμμετείχαν αναγκαστικά στην απαξίωση της διοργάνωσης, κινούνται ώστε να γίνει κατ΄ αρχάς μια συνάντηση των παραγόντων των σωματείων της Α1 και στη συνέχεια να συμφωνήσουν άπαντες ότι χρειάζονται αλλαγές ώστε οι αγώνες να παίζονται στα γήπεδα επ ίσοις όροις και το ενδιαφέρον να υπάρχει ως την τελευταία αγωνιστική.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας μας η συνάντηση αυτή θα γίνει αμέσως μετά τις γιορτές του Πάσχα και ως κεντρικό στόχο θα έχει την καθιέρωση των play off & play out.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΚΑΡΑΜΕΛΙΔΗΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΆΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

MΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΝΕΙΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΌΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑΓΕΣ. ΜΟΝΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να γίνει από τώρα μιά κίνηση από παράγοντες του Ρουμλουκιού , με απώτερο στόχο την Προεδρία της ΕΠΣ. Και πρέπει να γίνει τώρα , όχι μετά από τρία χρόνια.Και παράγοντες ικανούς στην περιοχή μας έχουμε πολλούς.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ, ΥΠΕΡΚΟΜΑΤΙΚΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ. Ο ΚΑΡΑΜΕΛΙΔΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ, ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΤΟΥ ΗΜΑΘΙΩΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.