Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΟΔΥΝΗΡΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ

- ΑΡΓΟΣ ΟΡ. - ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 3-2
Θύμα έκπληξης έπεσε η Αλεξάνδρεια η οποία μετά την ήττα σοκ της περασμένης Κυριακής, μάλλον δείχνει να εγκαταλείπει την προσπάθεια ανόδου στη Γ’ Εθνική, γνωρίζοντας την ήττα από τον Παναργειακό με σκορ 3-2.
Από την άλλη πλευρά, οι γηπεδούχοι και αυτοί χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση, κατάφεραν να πετύχουν μία δίκαιη νίκη, δίνοντας την ευκαιρία στην ομάδα της Κοζάνης να αποσπαστεί στους 7 βαθμούς διαφορά από την Αλεξάνδρεια και να πανηγυρίζει από τώρα την επάνοδό της στη Γ’ Εθνική.
Στο αγωνιστικό μέρος ο Παναργειακός ήταν ανώτερος και πήρε κεφάλι στο σκορ στο 19’ με πλασέ του Τσαμτσάκη, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό, δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης, όταν σε αδράνεια άμυνας, ο Πατρίκας έφερε το ματς στα… ίσα. Ωστόσο, ο Παναργειακός δεν το έβαλε κάτω και στο 38’ μετά από τραγικό λάθος του τερματοφύλακα Παλιούρα, ο Τσαμτσάκης και πάλι έδεωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του. Όμως, δύο λεπτά πριν τη λήξη του α’ ημιχρόνου (43’), οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 2-2 με προβολή του Τσιούπρου.
Στο β’ ημίχρονο οι δύο ομάδες κυνήγησαν το γκολ, με τον Παναργειακό να είναι περισσότερο απειλητικός και επικίνδυνος, αλλά στο 79’ οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πλησίασαν στο 2-3, όταν ο Καφές είχες σουτ στο δοκάρι. Τελικά, οι κοκκινόμαυροι ήταν αυτοί που βρήκαν για τρίτη φορά το δρόμο προς τα δίχτυα, όταν στο 82’ ο Τσατσάκης με ατομική ενέργεια από το χώρο του κέντρου, πλάσαρε υποδειγματικά τον Παλιούρα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Αναγνωστόπουλος Ν., Ιωάννου, Μήνου, Λαδάς, Καλύβας, Ξενίδης, Ταχτατζής (46’ Αναγνωστόπουλος Β.), Τρυφόπουλος, Τσαμτσάκης, Μπαχαδέρογλου (71’ Ρέντας), Μπορόζης (71’ Πετρόπουλος)
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Παλιούρας, Λιάσκος (52’ Κίτσας), Περηφανόπουλος, Πατρίκας, Βαλδήρ, Μυρωνίδης, Συμπεθέρης (24’ Μιστράς), Καφές, Τελιωρίδης (61’ Καρατάσος), Τσούπρος, Αρνίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: