Σάββατο 11 Απριλίου 2009

ΣΤΗ Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ Η ΝΑΟΥΣΑ. ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ Γ. ΚΑΡΑΜΕΛΙΔΗ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ

Πήρε τον τίτλο η Νάουσα σήμερα και τυπικά νικώντας στο τελευταίο ματς την Πατρίδα. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι το γεγονός ότι οι οπαδοί της Νάουσας αποδοκίμασαν έντονα τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ημαθίας Γ. Καραμελίδη όταν αυτός έδωσε το κύπελλο του πρωταθλητή στον αρχηγό της ομάδας.
Το γιατί εύκολα θα μπορέσετε να το καταλάβετε όλοι σας.

Έπεσε η Αγ. Βαρβάρα, περιμένει ο Ολυμπιακός Νάουσας
Στα υπόλοιπα ματς, ο Ολυμπιακός Νάουσας κέρδισε στην Βεργίνα με 1-3 και εξασφάλισε εκτός απροόπτου την παραμονή του στην κατηγορία (αρκεί να μην υποβιβαστεί η Ένωση Αποστόλου Παύλου από την Δ’ Εθνική).
Στο ματς της Βεργίνας σημειώθηκαν σκηνές…απείρου κάλλους με τον Πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Αγίας Βαρβάρας Στέργιου Διαμάντη να εξαπολύει πυρά και απειλές εναντίον του προέδρου της Βεργίνας Μανώλη Εμμανουηλίδη και να τον κατηγορεί φωνάζοντας για ευνοϊκή αντιμετώπιση του Ολυμπιακού Νάουσας. Στην Κουλούρα, οι Βαρβάρες κέρδισαν με 5-0 τα Ασώματα αλλά η νίκη τους έμεινε χωρίς αντίκρισμα. Ο Πλάτανος κέρδισε στο γήπεδό του τον Διαβατό με 2-1 και η ΑΕΠ την Κορυφή με 5-3. Στα Λευκάδια η τοπική ομάδα επιβλήθηκε με 3-0 της Καβάσιλας. Τέλος τα Τρίκαλα κέρδισαν με 4-2 τον ΠΑΟΚ και ο Άγιος Γεώργιος αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με την Χαρίεσσα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

H NAOYΣΑ ΑΞΙΖΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ. ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΌΠΩΣ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΕΣΚΥΨΕ ΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΑΚΙΑ. ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ