Δευτέρα 20 Απριλίου 2009

OI ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ. Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΡΙΟ

Και φέτος οι ελπίδες των οπαδών της ομάδας της Αλεξάνδρειας διαψεύστηκαν οικτρά. Ο στόχος που είχε τεθεί εξ αρχής και που ήταν η κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο που οδηγεί στην Γ΄ Εθνική "πέταξε" μέσα από τα χέρια των παιχτών και του προπονητή χωρίς την στοιχειώδη προσπάθεια να διατηρήσουν τα κεκτημένα.
Η ομάδα της Αλεξάνδρειας βρίσκονταν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρωταθλήματος. Έκανε νίκες μέσα έξω και όλα έδειχναν ότι φέτος η πρώτη θέση της ανήκε δικαιωματικά. Ωστόσο, δεν λογάριασαν οι οπαδοί και οι διοικούντες ότι αφενός οι παίχτες δεν θα αντέξουν την πρωτιά και αφετέρου ο προπονητής θα αποδεικνύονταν κατώτερος των κρίσιμων περιστάσεων.
Οι παίχτες δεν κατάφεραν. Κλήθηκαν να δείξουν ότι αξίζουν, ότι μπορούν και αγωνίζονται για τον εαυτό τους πρώτα και μετά για την ομάδα. Η πρώτη τους μεγάλη δοκιμασία ήταν μέσα στο γήπεδο της Κοζάνης όπου ζητούσαν, έπαιζαν για δυο αποτελέσματα. Κι όμως, σαν κότες κάθισαν και εισέπραξαν μια ξεγυρισμένη τεσσάρα χωρίς να ματώσουν, χωρίς να κουραστούν.
Κι όμως, ενώ όλα έδειχναν ότι είχαν τελειώσει έρχεται η ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ και παίζει ως να ήταν αυτή που ζητούσε την πρωτιά και φέρνει ισοπαλία με την Κοζάνη δίνοντας την ευκαιρία στην Αλεξάνδρεια να περάσει δυο βαθμούς μπροστά αν φυσικά νικούσε μέσα στην Σιάτιστα.
Ούτε στον αγώνα αυτόν τα κατάφεραν παίχτες και προπονητής! Ηττήθηκαν και η υπόθεση πρωτάθλημα πέταξε οριστικά και αμετάκλητα.
Αβέβαιο το μέλλον
Μοιραία, οι παίχτες εισπράττουν την κριτική για την ανικανότητά τους να πετύχουν το στόχο και βέβαια κριτική γίνεται και στον προπονητή Αλεξανδρίδη που δεν τα κατάφερε κι αυτός σε πολλά επίπεδα.
Από την πλευρά της η διοίκηση του Γιάννη Απατσίδη στον χρόνο που βρίσκεται στη θέση έχει "ματώσει" οικονομικά και ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ που έχει αποφασίσει να κλείσει τη στρόφιγγα προς τους αποκλειστικά υπεύθυνους για την φετινή αποτυχία.
Το άσχημο όμως δεν είναι αυτό. Είναι ότι η φετινή αποτυχία θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην απομάκρυνση όλων εκείνων των παραγόντων που θα ήθελαν να συμμετάσχουν στο διοικητικό σχήμα που θα απαιτούνταν για την συμμετοχή της ομάδας στην Γ΄ Εθνική. Τώρα, η εκτίμηση είναι ότι το καλοκαίρι δεν βρίσκεται διοικητική ομάδα να αναλάβει την ομάδα της Αλεξάνδρειας και μοιραία θα περάσουμε σε παλιές εποχές που η τσάντα με τα δελτία και τα έγγραφα πηγαινοέρχονταν χωρίς αποτέλεσμα.
Κρίμα...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O KΟΛΟΘΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΜΠΑΤΖΙΔΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΛΑ. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΌΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΧΑΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙ ΣΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ. ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΤΣΙ

Ανώνυμος είπε...

Τον προπονητή έπρεπε να τον είχαν διώξει από καιρό. Πρέπει να δείξουν ότι φταίει και αυτός εκτός από τους παίχτες.

Ανώνυμος είπε...

Τα πράγματα είναι απλά αλλα δεν το βλέπει κανείς. Διώξτε τους όλους και φέρτε πίσω τον Ιορδανόπουλο με τον Παπαδόπουλο να κάνουν κουμάντο. Έεει ξυπνήστε μόνο αυτοί μπορούν να ανεβάσουν την ομάδα, κανένας Αμπατζίδης και κανένας ψάλτης (Παράσχος)!!!