Σάββατο 11 Απριλίου 2009

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ. Ο ΚΑΡΑΜΕΛΙΔΗΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ

Μήνες τώρα κάνουμε αναφορά στο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας και υποστηρίζουμε ότι ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
Δεν παίζεται μπάλα στα γήπεδα αλλά σε χώρους μακριά από αυτά, λένε άνθρωποι του ποδοσφαίρου στα στέκια και αυτό δείχνει τα χάλια που έχει το τοπικό ποδόσφαιρο.
Βγαίνουν πρώην παράγοντες, εν ενεργεία παίχτες και παραδέχονται ότι γίνονται παιχνίδια που θίγουν την αξιοπρέπεια των φιλάθλων και των παιχτών, ρίχνουν ευθύνες στην διοίκηση της ΕΠΣΗ του Γ. Καραμελίδη.
Όμως, αυτός αγέρωχος αρνείται τα πάντα. Υποστηρίζει, σε πείσμα όλων, ότι τα πάντα είναι αγγελικά πλασμένα.
Και όμως, είμαι σίγουρος ότι και αυτός γνωρίζει. Όπως γνωρίζουν όλοι ότι τα ματς, σε ένα ποσοστό της τάξης του 60% φέτος δεν παίχτηκαν στο γήπεδο.
Τα αποτελέσματα ήταν γνωστά σε όλους τους εμπλεκόμενους πριν το σφύριγμα του διαιτητή.
Δεν υποστηρίζω ότι ήταν στημένα με την τρέχουσα ορολογία της πιάτσας. Δε λέω ότι κάποιοι έβγαζαν μεροκάματο από τα ματς αυτά. Υποστηρίζω και υποστηρίζει όλη η ποδοσφαιρική πιάτσα ότι δεν παίζονταν στα γήπεδα παιχνίδια στα ίσα και ο καλύτερος να κερδίζει. Απλά πράγματα.

**Γιατί λοιπόν έχασε το πρωτάθλημα αυτό την αίγλη του; Γιατί δεν πάει ο κόσμος στο γήπεδο; Γιατί δεν συγκινεί πλέον κανέναν ει μη μόνο τους άρρωστους που θέλουν να κερδίζουν αδιαφορώντας τον τρόπο που το πετυχαίνουν;

Γιατί η ΕΠΣ Ημαθίας αρνείται να δει το πρόβλημα και επιμένει σ΄ αυτά που ξέρει. Θέλει ένα πρωτάθλημα να απαρτίζεται από σωματεία που τα έχει υπο τον πλήρη έλεγχό της και δεν θέλει να βάλει προβλήματα στο κεφάλι της.
Αρνείται πεισματικά να καθιερώσει τα play off και play out παρά την επιθυμία πολλών παραγόντων. Παρά το γεγονός ότι ο θεσμός αυτός έχει καθιερωθεί σε Ενώσεις και αποδίδει τα μέγιστα.
Δεν αφήνει τις ομάδες χαλαρές ούτε στην κορυφή ούτε στην ουρά, αδιάφορες για τα αποτελέσματα αφού δεν κινδυνεύουν να πέσουν και αφού βρίσκονται πίσω από τον πρώτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: