Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ 0-0


Γράφει ο Τάσος Ντομουχτσής

Ισόπαλες 0-0 αναδείχθηκαν οι ομάδες της Αλεξάνδρειας και του Βατανιακού. Ο αγώνας διεξήχθη στο ηλιόλουστο γήπεδο του Πλατάνου παρουσία αρκετών φιλάθλων και των δύο ομάδων.
Ο αγώνας δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας καθώς το θέαμα που παρουσίασαν οι δύο πλευρές έλαμψε με την απουσία του όπως έλλειψε και η ουσία στο παιχνίδι των δύο ομάδων, το γκολ.
Ο Βατανιακός σε κανένα σημείο του αγώνα δεν έδειξε τα στοιχεία της ομάδος που επιθυμεί και έχει ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος ενώ οι ποδοσφαιριστές της Αλεξάνδρειας για ακόμα μία αγωνιστική προβλημάτισαν στον τομέα της τελικής προσπάθειας.
Ο Χρήστος Τερζίδης δεν είχε στην διάθεσή του τους τραυματίες Καρασαββίδη και Δημητριάδη καθώς και τον τιμωρημένο Συμεθέρη.
Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι των δύο ομάδων ήταν νευρικό ανούσιο και οι φάσεις που δημιουργήθηκαν μπροστά στις δύο εστίες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα.
Στο δεύτερο μέρος δημιουργήθηκαν περισσότερες ενέργειες μπροστά στις δύο εστίες, παρόλα αυτά όμως το θέαμα δεν ικανοποίησε καμία από τις δύο πλευρές. Χωρίς προβλήματα ο διαιτητής του αγώνα Καρακούστας από την Λάρισα όπως και οι δύο βοηθοί Μαντζάνος και Ντούρμα από τον ίδιο σύνδεσμο.

Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: ΚΟΣΚΙΝΑΣ, Κ. Παπαδόπουλος, ΑΝΤΑΜΗΣ, ΠΑΤΡΙΚΑΣ, Πέικος, Τσέος, Καράς, Α. Παπαδόπουλος (83’ Σαραντίδης), Τενεδιός (85’ Αντωνίου), Νικολόπουλος (67’ Ιωαννίδης), Γασπαράτος. ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ: Χατζηεπίδης, Γ. Λαζαρίδης, Μπέης (59’ Αγγελάκης), Γιαπιτζής, Καζαντσίδης, Μπουλούκης, ΖΙΟΥΡΚΟΣ, Μπατσάρας (82’ Μυστρίδης) Χρ. Λαζαρίδης, Ανδρονικίδης (82’ Καλαμπαλίκης), Ευσταθιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: