Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

ΔΙΚΑΙΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΓΚΑΘΙΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΜΕ 2-1

Ρεπορτάζ: Τάσος Ντομουχτσής
Με μεγάλη νικήτρια την ομάδα της Αγκαθιάς έληξε το Ημαθιώτικο ντέρμπι ανάμεσα στην Νίκη και την Νάουσα. Το τελικό 2-1 κρίνεται δίκαιο καθώς οι γηπεδούχοι δημιούργησαν περισσότερες φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία και αν ο τερματοφύλακας της Νάουσας Ραβούσης δεν είχε «κατεβάσει τα ρολά» σε πολλές από αυτές, το σκορ θα ήταν σε πολύ μεγαλύτερα επίπεδα.
Ο αγώνας είχε δυνατές μονομαχίες, σκληρά μαρκαρίσματα και ελάχιστες οργανωμένες ενέργειες. Οι περισσότερες ευκαιρίες προήλθαν από στημένες φάσεις και από τις δύο πλευρές.

ΤΑ ΓΚΟΛ
8’: Επίθεση των φιλοξενούμενων, η μπάλα παίρνει ύψος στην μεγάλη περιοχή της Αγκαθιάς και προ του Κίτσα ο Καραλιόπουλος με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά νικάει τον πορτιέρο των γηπεδούχων, ο Βαλδήρ διώχνει μέσα από την εστία του αλλά με την υπόδειξη του β’ βοηθού Ιωαννίδη ο διαιτητής Κατσάνης δείχνει την σέντρα αφού η μπάλα πέρασε την γραμμή. (0-1)
11’: Ο Κωταΐδης για την Αγκαθιά μπαίνει από δεξιά στην αντίπαλη περιοχή, βγάζει την σέντρα και στο 2ο δοκάρι ο Μπάκανος με προβολή ισοφαρίζει για την Αγκαθιά. (1-1)
47’: Περίτεχνη εκτέλεση φάουλ του Καφέ, ο Ραβούσης με εκπληκτική εκτίναξη αποκρούει, το «ριμπάουντ» παίρνει ο Μπάκανος που μαρκάρεται αντικανονικά από τον Ιωάννου και ο διαιτητής του αγώνα χωρίς δεύτερη σκέψη δείχνει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Καφές που με άπιαστο σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Νάουσας. (2-1)
Καλή η διαιτητική τριπλέτα από το Κιλκίς. Διαιτητής Κατσάνης και οι βοηθοί Τσιτενίδης – Ιωαννίδης.
ΑΓΚΑΘΙΑ: Κίτσας (60’ Κωτσόπουλος), Βαλδήρ, Κ. Πολυζόπουλος, Κουβατσίδης, ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΗΣ, Ντάμτσιος, ΔΙΤΣΟΛΑΣ (59’ Μοσχόπουλος), Μελιόπουλος, Μπάκανος, Κωταΐδης, ΚΑΦΕΣ (83’ Τσιούπρος).
ΝΑΟΥΣΑ: ΡΑΒΟΥΣΗΣ, Π. Αργυρίου (79’ Παπατάνος), Μηλιώτης, Αραμπατζής, Σίμος, Δάλλας, ΚΑΡΑΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΡ. ΑΡΓΥΡΙΟΥ, Δημητριάδης (74’ Φωτιάδης), Τρούπκος, Ιωάννου (61’ Χατζηγεωργίου).


ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΧΡΟΝΙΚΑ" ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: