Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

ΣΠΟΥΔΑΙΟ "ΔΙΠΛΟ" ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Ανταπόκριση: Κώστας Ντίγκος
Αυτοκτόνησε ουσιαστικά η Α.Ε.Π. που δώρισε τους βαθμούς στην Αλεξάνδρεια με τη συνδρομή βέβαια του πολύ κακού διαιτητή κ. Ζήλου από τη Λάρισα.
Στο α΄ημίχρονο μόνο μια ομάδα υπήρχε στόν αγωνιστικό χώρο κι αυτή ήταν η Α.Ε.Π. Με πάθος και αγωνιστικότητα οι ποδοσφαιριστές της κυριάρχησαν πλήρως απέναντι σε μια αναιμική Αλεξάνδρεια και προηγήθηκαν με 2-0, ενώ έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ.
Στην εκπνοή του 1ου ημιχρόνου μείωσε η Αλεξάνδρεια το σκορ, μετά από τυχερή φάση, όταν από σέντρα σουτ του Συμπεθέρη η μπάλα βρήκε το πόδι του αμυντικού Φαλτάκα και κατέληξε στα δίχτυα του Αθανασόπουλου. Τότε ήταν που άρχισαν "τα ανάποδα" σφυρίγματα του κ. Ζήλου, που προσπάθησε επιτυχώς να φέρει τους Ημαθιώτες στην περιοχή του Αθανασόπουλου.
Στο β΄ημίχρονο ο διαιτητής αρνήθηκε καταφανέστατο πέναλτι σε ανατροπή του Χρήστου Καραγιάννη, εκνεύρισε τους παίχτες της Α.Ε.Π. με αποτέλεσμα η Αλεξάνδρεια όχι μόνο να ισοφαρίσει, αλλά και να προηγηθεί στο 89΄.
Στο 90΄μεγάλη ευκαιρία να πάρει τουλάχιστον τον ένα βαθμό έχασε η Α.Ε.Π. αφού ο Αγγελος Κοτζατίσογλου αστόχησε σε πέναλτι.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
3΄- Σέντρα σουτ του Γκορουμάνου, απέκρουσε με δυσκολία σε κόρνερ ο Καρασαββίδης.
6΄- ΄Εξοχος συνδυασμός Χρ. Καραγιάννη - Παπαμιχαήλ, ο τελευταίος τροφοδότησε το Γκορουμάνο που με συρτό σουτ από το ύψος της περιοχής πέτυχε το 1-0.
8΄- Ο Τενεδιός μπήκε από αριστερά, έβγαλε σέντρα σουτ, απέκρουσε ο Αθανασόπουλος και στη συνέχεια η μπάλα βρήκε το πάνω μέρος της οριζόντιας δοκού και βγήκε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Ιωαννίδης, απέκρουσε ο Φαλτάκας με το κεφάλι, την μπάλα κέρδισε ο Ιωαννίδης που έβγαλε καταπληκτική μπαλιά στον Καραγιάννη, που από θέση τετ-α-τετ δεν μπόρεσε να σκοράρει, αφού ο Καρασαββίδης απέκρουσε με τα πόδια.
10΄- Ο Πατρίκας εκτέλεσε απευθείας φάουλ και ο Αθανασόπουλος απέκρουσε σε κόρνερ.Φοβερή ατομική προσπάθεια του Χρ. Καραγιάννη, πέρασε τέσσερις αμυντικούς και τον τερματοφύλακα και πάσαρε στον Γκορουμάνο που απλώς έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το 2-0.
41΄- Ο Συμπεθέρης μπήκε από δεξιά και πλάγια, σούταρε δυνατά, η μπάλα κόντραρε σε πόδι αμυντικού και κατέληξε στα δίχτυα του Αθανασόπουλου. ΄Ετσι οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1.
49΄- Βολίδα του Συμπεθέρη βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι του Αθανασόπουλου.
51΄- Καλό σουτ του Γκορουμάνου δεν βρήκε στόχο.
59΄- Καραγιάννης και Γκουρομάνος συνεργάστηκαν άψογα, ο τελευταίος τροφοδότησε τον Παπαμιχαήλ που από το ύψος της περιοχής σούταρε ελάχιστα άουτ.
65΄- Ο Τενεδιός μπήκε από δεξιά, έβγαλε παράλληλη συρτή σέντρα, Ματζιώλας και Ιωαννίδης γλίστρησαν και απέτυχαν να απομακρύνουν και ο Γασπαράτος με πλασέ ανενόχλητος, ισοφάρισε σε 2-2.
69΄- Καθαρή ανατροπή του Καραγιάννη από τον Παπαδόπουλο, όμως το πέναλτι δεν δόθηκε ποτέ.
81΄- Σουτ του Συμπεθέρη από καλή θέση πέρασε άουτ.
86΄- Μεγάλη ευκαιρία για την Α.Ε.Π., όταν ο Γκουρομάνος βρήκε τον Κοτζατίσογλου μέσα στην περιοχή, που αστόχησε από ευνοϊκή θέση.90΄- Πέναλτι κέρδισε η Α.Ε.Π. όταν η μπάλα βρήκε και τα δυο χέρια του Πεϊκου. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Κοτζατίσογλου, απέκρουσε ο Καρασαββίδης και ο Χαραλαμπίδης που πήρε την επαναφορά πλάσαρε άουτ.Κόκκινες κάρτες: Χριστοφορίδης, Αντάμης στο 90΄.Κίτρινες κάρτες:Α.Ε.Π. Μαντζώλας, Χαραλαμπίδης καί Γκορουμάνος.
Αλεξάνδρεια: Τενεδιός, Παπαδόπουλος Κ., Πέικος.Πολύ κακή η διαιτησία των: Ζήλου, Μαντζανά και Ντούρμα (Λάρισας)
Α.Ε.Π.: Αθανασόπουλος, Χριστοφορίδης, Φαλτάκας, Μαντζώλας, Φουσάνης (73΄Κοτζατίσογλου), Παπαμιχαήλ (70΄Τσιάρας), Τζερεμές, Ιωαννίδης (88΄Παπακωνσταντίνος), Χαραλαμπίδης, Γκουρομάνος, Χρ. Καραγιάννης.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Καρασαββίδης, Αντάμης, Κ. Παπαδόπουλος, Πεϊκος, Πατρίκας (45΄Πρέμτσης), Τσέος, Συμπεθέρης, Α. Παπαδόπουλος, Τενεδιός, Ιωαννίδης (45΄Καρράς), Γασπαράτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: