Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΦΛΩΡΙΝΑ 1-1. ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ ΓΙΑ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΟ 88΄

Ισόπαλη 1-1 αναδείχθηκε στην έδρα της η ομάδα της Αλεξάνδρειας αγωνιζόμενη κόντρα στην Φλώρινα. Ένα αποτέλεσμα το οποίο χαρακτήρισε κακό για την ομάδα του στις δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής των πρασίνων Χρήστος Τερζίδης.
Σε ένα αδιάφορο ποιοτικά πρώτο ημίχρονο η Αλεξάνδρεια έδειξε να ελέγχει τον αγώνα χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν φάσεις ουσίας μπροστά στα αντίπαλα καρέ.
Στο 2ο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είναι αυτοί που πήραν τα ηνία και κατάφεραν να πάρουν την υπεροχή στο κέντρο του γηπέδου και να βγουν στην επίθεση. Μετά από τρεις συνεχόμενες φάσεις στα καρέ του Καρασαββίδη η Φλώρινα έφτασε στο γκολ στο 62ο λεπτό. Μέχρι και εκείνη τη στιγμή η Αλεξάνδρεια πιάστηκε στον ύπνο καθώς φαινόταν να τα έχει χαμένα και με μεγάλες δόσεις αδικαιολόγητης σύγχυσης κυρίως στην άμυνά της. Παρόλα αυτά η ισοφάριση ήρθε σχετικά γρήγορα (8 λεπτά αργότερα) με τον Πατρίκα, ένα γκολ το οποίο φάνηκε να ξυπνάει τους παίχτες της Αλεξάνδρειας και να αποσυντονίζει αυτούς της Φλώρινας. Η Αλεξάνδρεια πίεσε μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο για να μπορέσει να πάρει το τρίποντο κάτι που τελικώς δεν κατάφερε και έμεινε στο τελικό 1-1.
Μέτρια τα πήγε ο διαιτητής της αναμέτρησης Βαλιώτης από την Λάρισα που προσπάθησε να κρατήσει τις ισορροπίες ανάμεσα στις δύο ομάδες, ωστόσο βρισκόμενος μπροστά στην φάση του 85ου λεπτού όπου η μπάλα βρήκε καθαρά σε χέρι αμυντικού των φιλοξενούμενων δεν υπέδειξε την παράβαση αλλοιώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Χρήστος Τερζίδης: «Το αποτέλεσμα είναι κακό για μας. Δεν μπορώ να πω πως δεν ήμασταν καλοί. Δεχτήκαμε ένα τέρμα, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και πιέσαμε για να πάρουμε την νίκη. Δυστυχώς όμως δεν τα καταφέραμε. Υπήρξε και μία περίπτωση πέναλτι που πιστεύω πως υπήρχε παράβαση με την μπάλα να βρίσκει σε χέρι αμυντικού της Φλώρινας. Συνεχίζουμε για τους στόχους που παλεύουμε από το ξεκίνημα και η συνέχεια θα δείξει τι μπορούμε να πετύχουμε ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: