Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

ΗΤΤΑ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΜΕ 2-1

Άτυχη στάθηκε η «Βασίλισσα» στο ντέρμπι των Γιαννιτσών, όπου γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1 από την τοπική Αναγέννηση. Οι Βεροιώτες είχαν το πάνω χέρι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, όμως δεν κατάφεραν να αποσπάσουν έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η ομάδα του Γ. Κικερίδη ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και στο 16’ θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ, όμως το σουτ του Καραγιάννη βρήκε στη ρίζα του δεξιού δοκαριού του Κελπέκη! Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ και συγκεκριμένα δύο λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου με κοντινό σουτ του Κηλίκη.

Στην επανάληψη και ιδιαίτερα μετά το 65’, οι «κυανέρυθροι» πίεσαν για την ισοφάριση και στο 76’ ο Αστράουσκας με σουτ από το ύψος του πέναλτι έφερε το ματς στα ίσια. Οι γηπεδούχοι όμως δεν το έβαλαν κάτω και στα τελευταία λεπτά κατάφεραν να πετύχουν το νικητήριο γκολ με σουτ του Κρόνχαρτ έξω από την περιοχή στο 87’, το οποίο άλλαξε δύο φορές πορεία καθώς κόντραρε στα πόδια των Τριάντου, Τζημογιάννη, ξεγελώντας τον Κοτταρίδη!
ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ: Κελπέκης, Γεωργίου, Ραπτόπουλος, Ιορδανίδης Ν., Καλαφάτης, Μοσχάκης (75’ Καρυοφύλλης), Κρόνχαρτ, Κηλίκης (90’+ Κράββαρης), Ιορδανίδης Γ., Ζαρογιάννης, Στεφανίδης (56’ Μπογκντάν).
ΒΕΡΟΙΑ: Κοτταρίδης, Βέρτζος, Καπίας, Μυροφορίδης, Παυλίδης (82’ Καλτσάς), Τζημογιάννης, Τριάντος, Ευθυμιάδης (74’ Μπαχράμης), Λαναρής, Καραγιάννης, Αστράουσκας (90’ Βούλγαρης).
ΠΗΓΗ: ΚΕΡΚΙΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: