Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

ΦΙΛΙΚΟ ΜΙΚΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΜΕ ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΠΑΛΑΤΙΤΣΙΑ

Εν όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων των Μικτών ομάδων Ενώσεων του Ν. Ημαθίας, για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, την Τετάρτη 6/1 και ώρα 3.30 στο γήπεδο Παλατιτσίων, μια ομάδα αποτελούμενη από παιδιά ηλικίας 1993-94-95, που έχουν λίγο χρόνο συμμετοχής και θα αποτελέσουν τον βασικό κορμό του επομένου έτους, θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Π.Α.Ο.Κ. Αλεξάνδρειας.
Ήδη ο προπονητής έχει επιλέξει 20 παίκτες για τον συγκεκριμένο αγώνα, που θα δώσουν το παρόν τους στο γήπεδο και με δεδομένη την καλή αγωνιστική παρουσία των παικτών του Π.Α.Ο.Κ. στο πρωτάθλημα της Α1, αναμένεται ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι.
Έτσι ο Ενωσιακός προπονητής θα έχει την δυνατότητα, αφού τα επόμενα επίσημα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα για τις 20/1 με αντίπαλο την Λάρισα εντός έδρας, να δοκιμάσει και άλλους παίκτες, γιατί το πρωτάθλημα θα είναι «μάλλον» μεγάλο.
Να σημειωθεί ότι δήλωσαν ενδιαφέρον διάφοροι μάνατζερ, για να παρακολουθήσουν από κοντά τους ταλαντούχους παίκτες της Ημαθίας. Οι πρόσφατες εμφανίσεις των παικτών των δύο ομάδων μας, δεν άφησαν ασυγκίνητους τους παράγοντες και τους φιλάθλους, που και λόγω της αργίας της ημέρας αναμένεται να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των παικτών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: