Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ 4-1 ΜΕ ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Πιο δύσκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 4-1 η Αλεξάνδρεια επικράτησε στην έδρα της αγωνιζόμενη κόντρα στα Αεράτα Γρεβενών. Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη της Αλεξάνδρειας στο 2010 καθώς έχει γνωρίσει δύο ήττες στη νέα χρονιά και έχει μία αναβολή αγώνα μέσα στην Καστοριά.
  Ο αγώνας έγινε στο ηλιόλουστο γήπεδο του Πλατάνου παρουσία ελαχίστων φιλάθλων στις κερκίδες. Στο πρώτο ημίχρονο οι πράσινοι είχαν κόντρα τον ήλιο ενώ στο δεύτερο οι φιλοξενούμενοι.
  Τα πρώτα 25 λεπτά του αγώνα ανήκουν στην Αλεξάνδρεια οι ποδοσφαιριστές της οποίας αγωνίστηκαν με καθαρό μυαλό και επικράτησαν της αντίπαλης ομάδος σε όλους τους τομείς. Από κει και πέρα οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων εκμεταλλευόμενοι τα νεύρα και το χαλάρωμα των ποδοσφαιριστών του Χρήστου Τερζίδη. Ευτυχώς για την Αλεξάνδρεια οι φιλοξενούμενοι ήταν ανούσιοι και αναποτελεσματικοί στο επιθετικό τους παιχνίδι και δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν την υπεροχή που είχαν. Αντίθετα η Αλεξάνδρεια κατάφερε και προηγήθηκε  εκ νέου πολύ γρήγορα μετά το γκολ της ισοφάρισης που δέχτηκε και σημείωσε από ένα τέρμα στο τελευταίο λεπτό του κάθε ημιχρόνου.
  Δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα αλλά η Αλεξάνδρεια έδειξε πολύ κακό αγωνιστικό πρόσωπο και σίγουρα αν στην περίπτωση που είχε απέναντί της έναν πιο δυνατό αντίπαλο, δεν θα περνούσε τόσο ευχάριστο απόγευμα. Δεδομένου πως την επόμενη αγωνιστική οι πράσινοι πηγαίνουν στη Νάουσα, θα πρέπει να βελτιώσουν πάρα πολλά και όπως είναι λογικό πάνω σε αυτό θα δουλέψει ο Χρήστος Τερζίδης μέσα στην εβδομάδα. 
Γκολ και φάσεις
5’: Πρώτη καλή στιγμή του αγώνα από πλευράς Αλεξάνδρειας με τον Αντ. Παπαδόπουλο από αριστερά να περνάει δύο αντιπάλους, να μπαίνει στην μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων και με δυνατό σουτ να ανοίγει το σκορ. (1-0)
12’: Ο Τενεδιός βρίσκει αριστερά μόνο του τον Αντ. Παπαδόπουλο που κάνει κάτι σαν σέντρα σουτ με την μπάλα να φεύγει έξω.
13’: Ο Γασπαράτος δίνει έτοιμο γκολ δεξιά στον Τενεδιό που εξ επαφής με την εστία κάνει το δυνατό σουτ στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Τζιόγκου.
18’: «Στραβοκλωτσιά» του Γασπαράτου με την μπάλα να καταλήγει αριστερά στον Αντ. Παπαδόπουλο που αν και μόνος θα κάνει κακό σουτ στην κίνηση και η μπάλα θα φύγει έξω.
19’: Αντεπίθεση των φιλοξενούμενων που για πρώτη φορά στον αγώνα θα επισκεφθούν την μεγάλη περιοχή της Αλεξάνδρειας και ο Αναστασιάδης με ψηλοκρεμαστό σουτ θα νικήσει τον Καρασαββίδη ισοφαρίζοντας για τα Αεράτα. (1-1)
20’: Κόρνερ για την Αλεξάνδρεια από αριστερά με τον Συμπεθέρη και τον Αντ. Παπαδόπουλο στο πρώτο δοκάρι να πιάνει την γυριστή κεφαλιά και τον Τζιόγκου να αποκρούει με γροθιές.
21’: Ο Αντάμης βρίσκει στην μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων τον Τενεδιό που εκμεταλλευόμενος την άστοχη έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα με ψύχραιμο πλασέ δίνει το προβάδισμα εκ νέου στην Αλεξάνδρεια. (2-1)
29’: Φάουλ για τους φιλοξενούμενους με τον Μπαλοδήμο να γεμίζει στην μεγάλη περιοχή της Αλεξάνδρειας και τον Πατρίκα να απομακρύνει επικίνδυνα σε κόρνερ με κεφαλιά.
41’: Ατομική προσπάθεια από δεξιά του Χερίδη που θα περάσει όποιον βρει μπροστά του, θα μπει στην περιοχή της Αλεξάνδρειας, θα κάνει την συρτή σέντρα και τον Γασπαράτο να προλαβαίνει να διώξει προ του Μπαλοδήμου που ήταν σε εμφανή θέση για γκολ.
45’: Μπαλιά του Δημητριάδη στον Γασπαράτο που δίνει μισό γκολ στον Τενεδιό ο οποίος από κοντά με δυνατό σουτ γράφει το 3-1.
46’: Πλάγιο για τους φιλοξενούμενους από δεξιά, τελικός αποδέκτης στην περιοχή της Αλεξάνδρειας ο Μπαλοδήμος που θα περάσει τον Κ. Παπαδόπουλο, θα βρεθεί μόνος από πλάγια θέση με τον Καρασαββίδη ο οποίος με την εμπειρία του θα κερδίσει τον αντίπαλο επιθετικό και θα διώξει σε κόρνερ.
52’: Ανενόχλητος ο Μπαλοδήμος από το ύψος της μεγάλης περιοχής της Αλεξάνδρειας κάνει το ψηλοκρεμαστό σουτ και η μπάλα φεύγει ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Καρασαββίδη.
83’: Ο Αντ. Παπαδόπουλος από αριστερά κάνει την συρτή σέντρα, ο Γασπαράτος μέσα από την μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων κάνει ένα περίτεχνο σουτ με αρκετά φάλτσα και η μπάλα φεύγει ελάχιστα έξω.
90’: Ο Τενεδιός ελίσσεται στην αντίπαλη περιοχή και με δυνατό σουτ σημειώνει το τελικό 4-1.
  Χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ο διαιτητής Τρυφωνίδης από την Θεσσαλία καθώς και οι βοηθοί του Καπνιάς και Μωραΐτου.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Καρασαββίδης, Καρράς, Αντάμης, Κ. Παπαδόπουλος (52’ Ιωαννίδης), Πατρίκας, ΤΣΕΟΣ, Συμπεθέρης (77’ Αντωνίου), Δημητριάδης (67’ Πρέμτσης), ΤΕΝΕΔΙΟΣ, Αν. Παπαδόπουλος, ΓΑΣΠΑΡΑΤΟΣ.
ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ: Τζιόγκου (46’ Βίδρας), Λάλος, ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, Μήττας, Δελήβος, Χερίδης (61’ Παπαγιάννης), Δημητριάδης, Τ. Δημόπουλος, ΜΠΟΖΙΑΡΗΣ, ΜΠΑΛΟΔΗΜΟΣ, Αναστασιάδης (61’ Χάστας).

Δεν υπάρχουν σχόλια: