Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

ΦΙΛΙΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΧΑΛΑΣΤΡΑ

Ισόπαλο 1-1 έληξε το φιλικό παιχνίδι που έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου (9/1) η «Βασίλισσα» στη Χαλάστρα, με αντίπαλο τον τοπικό Καμπανιακό (φωτο). Ο Γιώργος Κικερίδης χρησιμοποίησε όσους παίκτες είχε στη διάθεσή του, ενώ δοκίμασε δύο κοινοτικούς επιθετικούς και έναν Έλληνα αμυντικό.

Για την ιστορία, το σκορ άνοιξε για τους «κυανέρυθρους» ο Παυλίδης στο 16’ με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 37’ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με διαγώνιο κοντινό σουτ του Νήρα. Στο 65’ ο Καραγιάννης είχε σουτ στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Καμπανιακού.
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Βοσνιάδης, Γκαβανάς, Κουντουράς, Σιούνης, Παναγιώτη, Νικολάου, Σκαθαρούδης, Νταλίγκαρος, Μισιάρης, Νήρας, Νασιόπουλος.
Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι Ταταρίδης, Ματζιούνης, Τσαούσης, Μπαλαβίγιας, Τρικαλινός, Τσουμήτας, Βογιατζής, Γκόλτσης, Υψηλός, Χατζόπουλος.
ΒΕΡΟΙΑ: Κοτταρίδης, Ματζιαρίδης, Τριάντος, Καπίας, Τζημογιάννης, Βέργος, Λαναρής, Μυροφορίδης, Βούλγαρης, Παυλίδης, υπό δοκιμή.
Αγωνίστηκαν επίσης και οι Παπαδόπουλος, Κωνσταντινόπουλος, Καζίλας, Ένκβιστ, Τσακτάνης, Σεφερίδης, Καραγιάννης, Αστράουσκας, Σούρλας, Μπαχράμης και δύο υπό δοκιμή παίκτες
Πηγή: ΚΕΡΚΙΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: