Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

4-0 ΕΧΑΣΕ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ

  Με το ευρυ 4-0 ηττήθηκε η Αλεξάνδρεια εκτός έδρας απο τη Νάουσα. Τα γκολ των γηπεδούχων πέτυχαν στο 8' ο Δημητριάδης μετά απο την σέντρα του Καραλιόπουλου ο οποίος στο 44' θα εκτελέσει κόρνερ και ο Βλαχοδήμος με το στήθος θα γράψει το 2-0. Στο 54' ο Τρούπκος με κεφαλιά θα κάνει το 3-0 και ο Δεληγιαννίδης στο 63' με σουτ στο "Γ" θα γράψει το τελικό 4-0 για τη Νάουσα. Στο 86' οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι με τον Βλαχοδήμο.

ΝΑΟΥΣΑ: Ραβούσης, Πετράκος, Δεληγιαννίδης (77’ Καρούτσος), Μουρτζίλας, Σίμος, Δάλλας, Καραλιόπουλος, Αργυρίου, Δημητριάδης (65’ Χατζηγεωργίου), Βλαχοδήμος, Τρούπκος (83’ Παπαδόπουλος).
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Καρασαββίδης, Ιωαννίδης (56’ Κοκκινάς), Αντάμης (33’ Ιτούδης), Παπαδόπουλος Κ., Πατρίκας, Τσέος, Καρράς, Τενεδιός (69’ Νικολαΐδης), Παπαδόπουλος Αντ., Γασπαράτος, Αντωνίου.
  Διαβάστε σε λίγο στο blog μας το αναλυτικό ρεπορτάζ απο τον αγώνα της Αλεξάνδρειας με τη Νάουσα, με όλες τις φάσεις και τις δηλώσεις των προπονητών καθώς και όλα τα αποτελέσματα του 3ου ομίλου, την βαθμολογία και την επόμενη αγωνιστική. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: