Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

ΝΑΟΥΣΑ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

Η Νάουσα και ο Σταυρός θα αναμετρηθούν στον τελικό του ερασιτεχνικού κυπέλλου. Αμφότεροι κέρδισαν εκτός έδρας, σε Διαβατό και Μελίκη αντίστοιχα, και πήραν το εισιτήριο για τον τελικό.
Η Νάουσα επιβλήθηκε του Διαβατού με 0-1 με τέρμα που σημείωσε ο Μωϋσιάδης. Στην Μελίκη χρειάστηκε η διαδικασία των πέναλτι για να αναδειχθεί ο νικητής.
Στον κανονικό αγώνα το παιχνίδι έμεινε στο 0-0. Στην παράταση η Μελίκη άνοιξε το σκορ με τον Παρσόπουλο αλλά δέχθηκε την ισοφάριση με απευθείας φάουλ του Γολσουζίδη στο τελευταίο λεπτό της παράτασης. Στην διαδικασία των πέναλτι ο Σταυρός κέρδισε με 7-8. Μοιραίος παίκτης της Μελίκης ο Βενιόπουλος.


Εξ αναβολής
Την Τετάρτη διεξήχθησαν και τέσσερις εξ’ αναβολής αγώνες για τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Ημαθίας. Για την Α1 κατηγορία, ο Π.Α.Ο.Κ. Αλεξάνδρειας επικράτησε με 3-0 του Αγ. Γεωργίου (το παιχνίδι συνεχίστηκε από το 46’ με σκορ 1-0), ενώ για την Α2 κατηγορία, Αγ. Βαρβάρα και Επισκοπή πέρασαν από Δόξα Ν. (0-5) και Λυκογιάννη (1-3) αντίστοιχα, ενώ η Ακαδημία Β. επικράτησε της Στενήμαχου με 3-2.

Δεν υπάρχουν σχόλια: