Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

ΤΟΝ ΑΠΕΛΥΣΕ ΑΠΟ ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟ Ο Γ. ΚΑΡΑΜΕΛΙΔΗΣ.


Η εξέλιξη αυτή καθόλου δεν με ξάφνιασε προσωπικά. Ο ισόβιος πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας Γ. Καραμελίδης (από το 1996) απέλυσε εν ψυχρώ έναν άνθρωπο που υποτίθεται είχε φιλικές σχέσεις μαζί του γιατί έμαθε ότι συμμετείχε σε κίνηση συγκρότησης ψηφοδελτίου ώστε να διεκδικήσουν την διοίηση της ΕΠΣΗ το ...2013!!!
Εδώ μιλάμε για θέμα που αγγίζει τα όρια της λογικής. Είδε μπροστά του έναν πιθανό αντίπαλο και τον αποκεφάλισε από την θέση του Γενικού Αρχηγού της Βέροιας!
Ότι και να πούμε και να γράψουμε θα είναι λίγο. Ο Καραμελίδης υπερασπίζεται την καρέκλα του χρόνια τώρα χωρίς κανένα έργο πίσω του. Έχει γαντζωθεί στην καρέκλα του δεκαπέντε χρόνια περίπου χωρίς να πάει το ποδόσφαιρο της Ημαθίας ούτε βήμα μπροστά. Απεναντίας, πήγε πίσω με όλα αυτά που έγιναν στο περσινό πρωτάθλημα και βγήκαν και τα είπαν δημόσια διάφοροι παράγοντες.
Οι μικτές καταποντίστηκαν, παραγωγή ταλέντων δεν υπάρχει, τα σωματεία φυτοζωούν, γιατροί δεν υπάρχουν στους αγώνες, φασαρίες στα γήπεδα έχουμε κλπ.
Ο Καραμελίδης και οι παρέα του που διοικούν την ΕΠΣ Ημαθίας απέτυχαν αλλά στις εκλογές σημειώνουν νίκες με ποσοστά Τσαουσέσκου. Τα σωματεία τον ψηφίζουν σε τέτοιο βαθμό που στις τελευταίες εκλογές δεν υπήρχε αντίπαλο ψηφοδέλτιο. Τα πάντα ελέγχονται κανονικά.
Κανείς δε φταίει που ο Καραμελίδης και οι συνεργάτες του είναι στη διοίκηση τόσα χρόνια. Αποκλειστικοί υπεύθυνοι είναι οι παράγοντες των σωματείων που τον ανέχονται. Ένας εξ αυτών ήταν και ο Τάκης Παπαδόπουλος και όλοι οι διοικούντες του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων. Τώρα, πληρώνουν την σκέψη τους ότι κάτι πρέπει να αλλάξει...
Ας πρόσεχαν.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η κίνηση αυτή του Καραμελίδη , δείχνει ότι πανικοβλήθηκε . Μακάρι να γίνει πραγματικότητα η συγκρότηση ενός τέτοιου ψηφοδελτίου. Πιστεύω ότι όλοι οι υγειώς σκεπτόμενοι παράγοντες , θα την υποστηρίξουν. Θα έχει τύχη και επιτυχία. Βέβαια υπάρχουν και οι παράγοντες του χιλιάρικου , αλλά πιστεύω ότι έμειναν λίγοι.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΛΑΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΒΕΡΟΙΑ , ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΩ Β΄ΕΘΝΙΚΗ(ξέρουμε πως),ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ Η ΕΠΟ;
Ο ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΒΟΥΛΟΣ;ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΕΛΙΔΗ; ΕΛΕΟΣ....

Ανώνυμος είπε...

Τελικά μήπως του έσκαβε το λάκκο ο ΜΠΟΥΘΑΣ; Γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι τον Μπούθα τον πήγε στη Βέροια ο φίλος του ο Τάκης. Και εύλογα γεννάται το ερώτημα. Ο Μπούθας γιατί έμεινε στη Βέροια;Δεν έπρεπε να φύγει μαζί με τον άνθρωπο που τον πήγε;Τι θα πει τώρα ο κόσμος; Υπάρχει περίπτωση κάποιος να δικαιολογήσει αυτή την ενέργεια του Μπούθα; Έτσι είναι οι φίλοι σήμερα; ΩΡΕ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ, ΩΡΕ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ......