Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

ΜΠ. ΜΟΥΣΤΑΚΙΔΗΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΑΒΟΡΙ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΜΑΣ


Είναι μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στον 3ο όμιλο, μετρώντας πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες στους τελευταίους επτά αγώνες!
Παίζει καλό ποδόσφαιρο και απαρτίζεται από αρκετούς "πιτσιρικάδες", γεγονός που ευχαριστεί τους φίλους της ομάδας, αλλά και αυτούς που δουλεύουν σε αυτήν. Ο λόγος για τον Εθνικό Κατερίνης που παιχνίδι με παιχνίδι γίνεται καλύτερος και ανεβαίνει συνεχώς στην βαθμολογία!
οι Αθλητικοί Αντίλαλοι επικοινώνησαν με τον πρωτομάστορα αυτής της επιτυχίας, Μπάμπη Μουστακίδη, ο οποίος δήλωσε πως μέσα από την πολύ δουλειά, τις συζητήσεις και το δέσιμο που υπάρχει στην ομάδα, έρχονται και τα θετικά αποτελέσματα. Επίσης, μίλησε για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, ενώ αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου, λέγοντας πως δεν υπάρχουν φαβορί!
Αναλυτικά:
- Ο Εθνικός Κατερίνης βρίσκεται εδώ και 7 αγωνιστικές αήττητος, που οφείλεται η αγωνιστική άνοδος;
- Η ομάδα έχει αρκετούς μικρούς, αυτό σημαίνει ότι "χτίζεται" για το μέλλον;
Ωστόσο, δεν μπορούμε να πούμε ότι ναι κάτι "χτίζεται" στην ομάδα! Αυτό το λένε αρκετοί πολύ εύκολα. Το καλοκαίρι μπορεί να φύγουν 2 μικροί, στους οποίους εγώ υπολογίζω. Αν φύγει κάποιος, θα αναπληρωθεί, αλλά σίγουρα, αν εγώ πίστευα σε αυτόν θα μου χαλούσε τον προγραμματισμό. Γι' αυτό δεν λέμε ότι κάτι "χτίζεται". Έχουμε νεαρούς, και δουλεύουμε με αυτούς. Το θέμα είναι, ότι πρέπει να βελτιωνόμαστε και να μην κοιτάμε μακριά. Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να είμαστε καλύτεροι".
- Ακολουθούν δύο εντός έδρας παιχνίδια, αυτό σας αγχώνει; Γιατί βλέπουμε πως εκτός έδρας έχετε περισσότερες νίκες...
- Ποια είναι η γνώμη σας για το φετινό πρωτάθλημα (υποβιβασμός - άνοδος);
Από την άλλη, τρεις - τέσσερις ομάδες θα παλέψουν για την σωτηρία. Το Βατόλακκο, ο Σβορώνος, ο Κάστωρ. Και η Φλώρινα είναι κοντά βέβαια. Μιλάω πάντα με τα τωρινά δεδομένα. Μπορεί σε 1 μήνα να αλλάξουν τα πράγματα. Βέβαια, πιστεύω πως το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί στον ίδιο ρυθμό.
Κάθε ομάδα δίνει το δικό της αγώνα. Μπορεί εμείς αυτή τη στιγμή να έχουμε τα περιθώρια να κοιτάμε για κάτι καλύτερο, ωστόσο δεν πρέπει να χαλαρώσουμε. Η χαλαρότητα στοιχίζει".
ΠΗΓΗ: ΠΙΕΡΙΚΟΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: